Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.10.2008, 16:35:18
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

Iata ce spune si profetesa voastra despre viziunile din rai pe care le-a avut la inceputul carierei:
Ideile și modul in care sunt exprimate in viziunile ei sunt adesea grosolane, copilărești și extravagante și diferă material prin aceasta de scrierile ei din anii de mai tarziu. La vremea primelor viziuni avea numai șaptesprezece ani, nu citise nimic și avea mintea plină de ideile fanatice ale lui Miller din acel timp. Aceste viziuni denotă mediul și mintea ei copilărească de la acea vreme. In prima viziune spune că a văzut "un copac cu un trunchi pe ambele maluri ale raului, amandouă din aur pur, transparent" (Scrieri timpurii, ediția 1907, p. 17). Apoi: "Am văzut două bețe lungi de care atarnau sarme de argint, iar pe sarme erau niște struguri minunați. " Imaginați-vă un pom de aur, cu sarme de argint cu struguri! O idee ce nu poate ieși decat din mintea unui copil.
Apoi adauga: [COLOR=Navy]"Toti [/COLOR][COLOR=Navy]ingerii au un bilet de aur pe care trebuie s-o prezinte la poarta orasului sfant pentru a intra si iesi." (p. 39). [/COLOR]
[COLOR=Navy]Fiecare sunt din milioanele de mantuiti nestiuti are o coroană de aur. Ea spune: "Isus ni le-a pus pe cap chiar cu mainile Lui" (p. 16). Pentru ca insusi Isus sa faca asta pentru miriade de rascumparati, e nevoie de sute de ani. Apoi vede "o masa din argint curat, lunga de mai multe mile si pe care totusi ochii nostri o puteau vedea" (p. 19).[COLOR=Red] [/COLOR][SIZE=5][COLOR=Red]Toti sfintii au case de argint; [/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=Red]in fiecare casa exista un raft de aur. Sfintii isi scot coroanele de aur, le pun pe raft si merg la lucru la ca[/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=Red]mp. [/COLOR](p. 18). [/SIZE][/COLOR]
[COLOR=Navy]Vede copilasi "folosindu-se de aripioare ca să ajunga in varful muntilor " (p. 19). Apoi: "[COLOR=Red]Sfintii [/COLOR][COLOR=Red]isi foloseau aripile si urcau in varful zidului" (p. 53). Unde sunt pasajele din scriptura pentru această i[/COLOR][COLOR=Red]nvatatura?[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=Navy][COLOR=Red][/COLOR][/COLOR][SIZE=3]Textul Sfantului Iustin l-ai gasit repede, dar de textele profetesei voastre nu vreti sa le cunoasteti si sa vorbiti despre ele, ba va si deziceti de ele. Asta e fatarnicie.[/SIZE]

Sfantul Apostol Pavel marturiseste ca a fost rapit pana la al treile cer (sa-i zicem rai), dar cand era inca in viata. (2 Corinteni cap 12:1-5).

1. Daca trebuie sa ma laud, nu-mi este de folos, dar voi veni totusi la vedenii si la descoperiri de la Domnul.
2. Cunosc un om in Hristos, care acum paisprezece ani -[COLOR=Navy] fie in trup, nu stiu; fie in afara de trup, nu stiu,[/COLOR] Dumnezeu stie - a fost rapit unul ca acesta pana la al treilea cer.
3. Si-l stiu pe un astfel de om - [COLOR=Navy]fie in trup, fie in afara de trup, nu stiu, Dumnezeu stie.[/COLOR]
4. Ca a fost rapit in rai si a auzit cuvinte de nespus, pe care nu se cuvine omului sa le graiasca.

El precizeaza ca
[COLOR=Navy]fie in trup, nu stiu; fie in afara de trup, nu stiu,

Explica cum in afara de trup[/COLOR]
[COLOR=Navy]daca si sufletul moare o data cu trupul, dupa cum pretindeti voi?
[/COLOR]
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. Seraphim7 Secte si culte 104 23.10.2022 00:36:38
Profeti adventisti NeInocentiu Secte si culte 592 07.05.2012 09:41:27
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini RafaelMiticaPitulice Despre Sfanta Scriptura 25 02.08.2011 09:01:17
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50