Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.01.2009, 10:36:43
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurschepsis Vezi mesajul
Doamne-ajuta!

Florin-Ionut, mi-ai adus o negraita bucurie plasand pe acest topic adresa unde poate fi ascultata emotionanta marturie a Parintelui Galeriu:

http://www.crestinortodox.ro/Asculta...cala-2421.html

[SIZE=4]Dupa ce am ascultat-o nu mai pot decat sa va recomand cu toata fiinta:[/SIZE]
[SIZE=4]Cautati 2 ore de liniste, in casa sau oriunde, puneti-va castile si ascultati ceva ce eu nu pot cuprinde in cuvinte.[/SIZE]

[SIZE=4]Doamne-ajuta![/SIZE]
Daca iti place stilul Parintelui Galeriu si daca vrei sa intelegi sau sa incerci sa patrunzi taina Jertfei si sensul Rascumpararii noastre, citeste online teza lui de doctorat: [COLOR=Red]http://www.scribd.com/doc/3064730/pr-Galeriu-Constantin-JERTFA-si-RASCUMPARARE[/COLOR] .

De remarcat ca se poate mari pe tot ecranul, folosind butonul cu simbol de dreptunghi din dreapta sus si apoi simbolul "+" din mijloc sus.

Daca ti se pare prea mult de citit, incepe cu partea a doua (pagina 119).

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 08.01.2009, 10:46:18
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Multumesc.
Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dumnezeu raspunde omului credincios crissta Intrebari utilizatori 4 02.12.2010 19:04:42
Libertatea persoanei si atotstiinta lui Dumnezeu georgeval Generalitati 18 17.10.2009 16:33:01
Atotstiinta lui Dumnezeu Florin-Ionut Generalitati 11 14.07.2009 21:40:09
Alegerea lui Dumnezeu sau a omului? Arcanum Botezul 3 28.10.2007 20:22:41