![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Tu ti-ai spus o parere si ti-o respect,nu sunt in masura sa judec pe nimeni,nu pot sti cit,cum si de ce a suferit,e adevarat ca eu copil fiind nu am simtit greutatile vietii atunci dar parintii mei aveau un serviciu si ne-au oferit sansa de a merge la scoala iar noi ramanem pe drumuri cu un ajutor de somaj in aceste vremuri,cum pot sa-i spun copilului meu ca nu mai am bani de mancare sau de naveta la scoala?Spunea cineva ca nu Ceausescu a facut fabrici, blocuri sau drumuri ci poporul,avea dreptate doar ca si acum poporul ar munci si nu au unde fiindca democratia a dus la imbogatirea unora si saracia celor multi.Sunt locuite noi frumoase dar oare cine isi permite sa le cumpere?
|
|
|
||||
|
||||
|
[SIZE=3][COLOR=green]Un litru de lapte de persoană... [/COLOR] [COLOR=green][/COLOR] [/SIZE] [COLOR=green]Îmi place laptele și-mi plac toate lactatele. [/COLOR] [COLOR=green]Pe Lucian l-am născut chiar la începutul anilor ‘80, atunci când a început răul cel mai rău în România. La două, la trei noaptea mergeam la coadă la lapte. Laptele de magazin era singurul pe care-l tolera. [/COLOR] [COLOR=green]Stăteam ore în șir, noapte de noapte, pentru un litru de lapte. De multe ori, sprijinită de peretele magazinului, adormeam… După ora 7, ajungeam acasă cu laptele, îl fierbeam și-l porționam pentru 24 de ore… [/COLOR] [COLOR=green]Mă credeți că-mi era poftă? Aș fi vrut și eu o cană de lapte dar nu-mi era permis. Nu puteam să las copilul flămând… S-a întâmplat să și plâng de furie, de neputință…[/COLOR]
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce ati face daca ati afla mai aveti putin de trait | ory | Stiri, actualitati, anunturi | 63 | 17.02.2011 22:40:47 |
| mai are har daca...? | Ioana-Andreea | Pocainta | 12 | 07.01.2011 16:47:42 |
| ati trait astfel de stari? | raisa2006 | Pocainta | 32 | 23.11.2010 20:13:33 |
| Am trait s-o aud si pe asta... | antiqu | Generalitati | 89 | 18.01.2010 18:03:11 |
| Cat credeti ca mai are biserica de trait? | ColdFusion | Preotul | 41 | 16.03.2007 02:49:50 |
|
|