![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apropos, e adevarat ca Pr. Arsenie Papacioc a fost mutat dela Techirghiol in alta manastire? Daca e adevarat stiti si unde, in ce manastire se afla acum? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
a spus printre altele în cuvântul său: "Nu moartea este sfârșitul vieții, ci viața este sfârșitul morții ". Această preocupare nejustificată , dintr un anumit punct de vedere, ar trebui să fie o temă străină celor ce cred într o viață veșnică ." Fiecare dintre noi ne agățăm cu toată speranța noastră de viața aceasta. De ce ? Pentru că în mod greșit , socotim că sfârșitul de aici este sfârșitul vieții, iar nu viața este sfârșitul morții. Ca și ucenicii Mântuitorului , ca și femeile mironosițe în dimineața Sfintei Învieri, noi călătorim în această viață spre mormânt cu obsesia morții. Din păcate , sunt și unii dintre noi care nu cred că dincolo de moarte este viață și pentru aceasta abordează moartea ca pe cea mai mare tragedie care se poate întâmpla pe acest pământ, deși aceasta este un lucru pe cât de comun, pe atât de firesc și sigur", a mai spus Preasfințitul Sebastian. Mântuitorul nu S-a preocupat de cele din lumea aceasta, ci mai mult de cele de dincolo. Învățătura Sa avea în vedere pregătirea pentru sfârșit, pentru moarte ca viață, pentru Impărăția Cerurilor.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu tocmai m-am intors de la tropice si sa stii ca este minunat acolo, nu se vede nici un semn de desert, este intradevar ca un Paradis pe pamint. ..iar pe migratorii ciocolatii nu o sa-i lase nimeni sa patrunda in Europa si sa ne consume grinele, vor fi opriti la granita intr-un fel sau altul impreuna cu ereziile lor |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Referitor la "migratorii ciocolatii" (1)nu mi se pare crestinesc sa-i oprim/omoram la granite ca sa ne ajunga noua mai mult! Cred ca ai gresit forumul! Aici e crestin-ortodox! (2) Ei deja sunt in toata Europa! Mergi la Londra sau Paris si vezi si tu singur care e situatia!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hm, interesant!...ce generos esti...imagineaza-ti un pic ca in conditiile apocaliptice descrise de tine vin nomazii, ca lacustele peste toata familia ta |
|
|||
|
|||
![]()
Nu nu am postat aiurea despre musulmani deloc aici.
Pentru ca majoritatea petrolului este in administrarea arienilor iconoclasti (musulmanii) iar masinile de il folosesc in exces sunt venite de la iconoclastii protestanti si neoprotestanti si "inventia" acestor masini tot de la ei vine. (adica de la iconoclastii neoprotestanti si protestanti). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Alea au fost razboaie de cotropire motivate de avaritie. Ei nu veneau pt ca nu mai crestea iarba in tara lor! E una sa vii sa jefuiesti si impui bir si alta sa vii din instinct de supravietuire! Si oricum ideia ta cu granita inchisa e total impractica. Si statele vestice incearca din rasputeri sa limiteze imigratia ilegala si nu au reusit nimic deocamdata!
|
|||
|
|||
![]()
PS Sebastian mai frate Cristian a zis la acea conferinta sa nu acceptam cipurile nici macar in pasaport.
[COLOR=#1f5e83]http://www.youtube.com/watch?v=PRpAAGI20bw[/COLOR] Eu nu stiu mare mea problema e ca mai vrea unul altul din familie sa isi ia pasaportul si nu stiu cum sa le zic sa nu isi ia. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre sfarsitul lumii | biturica25 | Generalitati | 135 | 19.12.2013 00:22:25 |
Sfarsitul lumii ironizat! | UNNOOM | Generalitati | 11 | 20.12.2012 17:45:26 |
Vine Sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 23 | 29.11.2012 22:56:32 |
ziceati ca nu vine sfarsitul lumii? | annajanette | Generalitati | 43 | 07.06.2010 23:48:32 |
sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 16:53:57 |
|