![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
[SIZE=2]SFANTUL Arsenie Boca[/SIZE] zicea ca e important sa avem sanatate si sa luptam pentru ea pentru ca prin ea putem avea linistea sufleteasca.
cati oameni se sinucid din cauza la asta? o multime. eu cred ca durerea trupului este mai mare decat cea a sufletului. " Unii au parte de nenorociri; altii, de obsesii. Care sunt mai de plans?" (acesta nu este zis de Sfantul Parinte Arsenie, ci de un filozof placut mie) sa nu le dorim oamenilor sa le fie spalate pacatele prin boala pt ca s-ar putea sa ne vina si noua cercetarea si sa primim aceiasi masura cu care am judecat.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai dreptate, sa nu dorim nimic din ceea ce noua personal nu ne-ar place, si sa fim cu inima si mintea la Domnul! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum putem sa devenim buni | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 23 | 12.12.2010 21:53:31 |
despre visrionisti.Sunt buni sau rai? | mithrandir | Secte si culte | 52 | 26.07.2010 16:17:58 |
Cum se face canonisirea ca sfant(a)? In ziua de azi se mai face? | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 09.01.2010 23:13:44 |
oameni buni sfatuitime va rog | mihailo1983 | Intamplari adevarate | 23 | 08.09.2008 19:19:10 |
|