Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.04.2009, 20:28:16
Saurian Saurian is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.08.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Prea multă filozofie aiuristică strică frate ! Deci : nu încerca să fi mai smerit decât ești și nu-ți pune cenușă în cap mai mult decât trebuie. Fii ceea și cine ești ! Ințelesum-ai ? Dacă nu o iau de la cap. Apropo, nu căuta pe de altă parte să filozofezi despre lucruri pe care nu le cunoști, respectiv : căsătoria și viața în doi, ce sexul nu reprezintă nici 1 % ! Vrei sex, scoate băiete 100, sau mai mult și-l faci când , cu cine și cum vrei. Căsătoria depășește faza animalică denumită sec : Sex. Da, despre masturbare, cred că poți , putem vorbi, dar nu aici ci la alt topic , unde s-au scris 16 pagini despre patima asta. Deci . . .
Oare și Hristos făcea filozofie aiuristică când cerea să îți iubești dușmanii? Nu mai trăiește Hristos în noi și de asta căutăm să păcălim Sf. Canoane pentru a ne împlini patimile uitând de Duhul din aceste canoane și faptul că Hristos se uită la inimă și nu la partea exterioară.
Reply With Quote
Vechi 23.04.2009, 20:37:28
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Saurian Vezi mesajul
Oare și Hristos făcea filozofie aiuristică când cerea să îți iubești dușmanii? Nu mai trăiește Hristos în noi și de asta căutăm să păcălim Sf. Canoane pentru a ne împlini patimile uitând de Duhul din aceste canoane și faptul că Hristos se uită la inimă și nu la partea exterioară.
Nu știu dragă Sfântule, cine vrea să păcălească ? Pe a mea soție in 27 ani nu am păcălito cu nimic, pe Dumnezeu l-am amărât cu viciul fumatului , clevetirea, mânia , lenea . Am îndreptat cat 90% ! Sfânt nu pot fi, dar nici în Slavă deșartă continuă ca tine. Apropo, este un topic pentru cei Căsătoriți, oameni la casa lor și cu frică de Dumnezeu , cu păcatele și împlinirile lor. Efectiv nu te înțeleg , sau joci dublu și atunci ne oprim din filozofia asta ieftină și lacrimogenă ce o aduci pe tapet.
Atâta te rog : nu încerca cu mine să folosești numele Domnului în deșert . Ai înțeles ? ? ? .
Vechi 23.04.2009, 21:09:09
Saurian Saurian is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.08.2006
Implicit

Citat:
Nu știu dragă Sfântule, cine vrea să păcălească ? Pe a mea soție in 27 ani nu am păcălito cu nimic, pe Dumnezeu l-am amărât cu viciul fumatului , clevetirea, mânia , lenea . Am îndreptat cat 90% ! Sfânt nu pot fi, dar nici în Slavă deșartă continuă ca tine. Apropo, este un topic pentru cei Căsătoriți, oameni la casa lor și cu frică de Dumnezeu , cu păcatele și împlinirile lor. Efectiv nu te înțeleg , sau joci dublu și atunci ne oprim din filozofia asta ieftină și lacrimogenă ce o aduci pe tapet.
Atâta te rog : nu încerca cu mine să folosești numele Domnului în deșert . Ai înțeles ? ? ? .
N-are rost să ne certăm. Vom vedea dincolo cine a avut dreptate.
Reply With Quote
Vechi 23.04.2009, 21:34:23
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Saurian Vezi mesajul
N-are rost să ne certăm. Vom vedea dincolo cine a avut dreptate.
Altă mică, mare greșeală frate ! Păi cel ce greșește nu-l mai vede pe cel mai drept ca el. Dar , sper din tot sufletul, ca amândoi să fim înțeleși și miluiți de Dumnezeu, Cel mult milostiv și iertător, deasupra firii noastre pătimașe. Doamne ajută ! +
Vechi 23.04.2009, 21:40:47
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
Altă mică, mare greșeală frate ! Păi cel ce greșește nu-l mai vede pe cel mai drept ca el. Dar , sper din tot sufletul, ca amândoi să fim înțeleși și miluiți de Dumnezeu, Cel mult milostiv și iertător, deasupra firii noastre pătimașe. Doamne ajută ! +
Adica te consideri mai drept, Cristiane? Cam miroase a slava desarta pe aici...
Iti recomand cartea despre viata si invatatura Sf. Ierarh Nifon; o gasesti la carti pe acest site. Mai vorbim dupa ce o citesti.
Reply With Quote
Vechi 23.04.2009, 21:44:56
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit Iar Anca nu m-ai înțeles ! ! !

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Adica te consideri mai drept, Cristiane? Cam miroase a slava desarta pe aici...
Iti recomand cartea despre viata si invatatura Sf. Ierarh Nifon; o gasesti la carti pe acest site. Mai vorbim dupa ce o citesti.
Nu, nu, nu ! Am spus că cel drept nu-l mai poate vedea pe cel nedrept, Nu Că eu Sunt cel Drept ! ! ! Foarte, foarte departe gândul . Vezi cum își bagă codoiul cel Negru și Hidos ! Of. . .
Vechi 23.04.2009, 22:01:41
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu, nu, nu ! Am spus că cel drept nu-l mai poate vedea pe cel nedrept, Nu Că eu Sunt cel Drept ! ! ! Foarte, foarte departe gândul . Vezi cum își bagă codoiul cel Negru și Hidos ! Of. . .
Sper că acum m-ai înțeles ! Cel din iad pot fi eu sau Saurian, sau tu, sau ori cine, dar cel ajuns acolo, nu-l va mai vedea pe cel din Rai și invers. Apoi , a fi propriul tău judecător, e mai mult decât Slavă deșartă, e o mare tâmpenie, prostie ce greu își are definiție. Lauda de sine nu miroase ( Pute ) a bine ! Așa că cine nu respectă minimum minimorum în credință, mai bine se apucă de orice altceva, pentru că e pierdere de timp ce face. Așa că Anca, Retur la cărțile recomandate . Toate bune în Hristos ! +
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Doi tineri crestini casatoriti dorm in strada... laurastifter Umanitare 16 27.11.2014 09:26:02
Sfaturi pentru tanari casatoriti Dia20_diana Nunta 19 10.08.2012 14:32:23
De ce sunt considerati cei casatoriti pacatosi/murdari? sophia Nunta 101 02.06.2009 16:12:37
TINERI CASATORITI saccsiv Nunta 9 14.01.2008 18:15:19