Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.07.2009, 02:15:21
Nevrednicul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de nadut Vezi mesajul
Acum revenind la 11 septembrie, sunt atatea dovezi ca a fost doar o piesa de teatru pentru a intra in orientul mijlociu sa cotropeasca piata petrolului
Fals! Dupa acest atentat americanii au intrat in Afganistan,nu? Ori ce legatura are cu petrolul? Nu prea au ei petrol si chiar daca ar fi... nu l-ar putea transporta. Afganistanul nu are iesire la mare!

Citat:
turnurile gemene s-au prabusit cu aceeasi viteza cu care ar fi cazut o minge de golf de la ultimul etaj, adica aproximativ 9 secunde. Logica ne spune ca si o cladire din chirpici s-ar darma mai greu
Logic. O cladire din chirpici este mult mai usoara. E normal ca WTC sa se prabuseasca cu o viteza mare,datorita greutatii! Mi se pare penibila comparatia cu o minge de golf.

Citat:
Otelul se topeste abia pe la 1200 grade C, iar combustibilul nu poate sa genereze decat maxim 700 C
Asa si? Ca o structura de otel sa cedeze trebuie neaparat sa se topeasca?? Adica sa fie lichid? Voi ganditi putin inainte sa scrieti? :|

Citat:
Nici un bloc de pana atunci nu s-a mai darmat din cauza incendiilor (chiar daca au ars in intregime).
Un simplu foc (incendiu) ti se pare la fel de puternic ca explozia a cateva sute de tone de kerosen?? Sa fim seriosi...

Citat:
La Pentagon se vede clar ca a fost o racheta, pentru ca a trecut prin 3 (trei) laturi ale pentagonului (laturi, adica segmente de cladiri, pentagonul are structura ca o ceapa).
Si care sunt alea trei laturi? Imi poti arata o poa te rog? Si de cand pentagonul are structura "ca o ceapa"? :))

Citat:
Mama ce avion fantastic a fost ala sa gaureasca atatia pereti lasand o gaura "frumoasa foc").
Auzi,cred ca tu te-ai uitat la alt film :))
Spune-mi si mie te rog,cati doamne iarta-ma de pereti (structuri ale pentagonului,sau "segmente de cladiri" asa cum te-ai exprimat) vezi tu aici: ???

Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce parere aveti Angerii au avut liberul arbitru? ARHANGHELUL Reguli in Biserica 27 26.02.2013 12:16:41
Ce parere aveti de tinerii care fac urmatoarele.... victortiti89 Generalitati 26 03.06.2011 00:53:32
Ce parere aveti ? Darkanian Generalitati 7 03.02.2010 23:08:26
CE PARERE AVETI DE TEOLOGII CARE AU FOST RACOLATI paulac Preotul 4 06.12.2006 18:31:00