Citat:
În prealabil postat de nadut
Acum revenind la 11 septembrie, sunt atatea dovezi ca a fost doar o piesa de teatru pentru a intra in orientul mijlociu sa cotropeasca piata petrolului
|
Fals! Dupa acest atentat americanii au intrat in Afganistan,nu? Ori ce legatura are cu petrolul? Nu prea au ei petrol si chiar daca ar fi... nu l-ar putea transporta. Afganistanul nu are iesire la mare!
Citat:
turnurile gemene s-au prabusit cu aceeasi viteza cu care ar fi cazut o minge de golf de la ultimul etaj, adica aproximativ 9 secunde. Logica ne spune ca si o cladire din chirpici s-ar darma mai greu
|
Logic. O cladire din chirpici este mult mai usoara. E normal ca WTC sa se prabuseasca cu o viteza mare,datorita greutatii! Mi se pare penibila comparatia cu o minge de golf.
Citat:
Otelul se topeste abia pe la 1200 grade C, iar combustibilul nu poate sa genereze decat maxim 700 C
|
Asa si? Ca o structura de otel sa cedeze trebuie neaparat sa se topeasca?? Adica sa fie lichid? Voi ganditi putin inainte sa scrieti? :|
Citat:
Nici un bloc de pana atunci nu s-a mai darmat din cauza incendiilor (chiar daca au ars in intregime).
|
Un simplu foc (incendiu) ti se pare la fel de puternic ca explozia a cateva sute de tone de kerosen?? Sa fim seriosi...
Citat:
La Pentagon se vede clar ca a fost o racheta, pentru ca a trecut prin 3 (trei) laturi ale pentagonului (laturi, adica segmente de cladiri, pentagonul are structura ca o ceapa).
|
Si care sunt alea trei laturi? Imi poti arata o poa te rog? Si de cand pentagonul are structura "ca o ceapa"? :))
Citat:
Mama ce avion fantastic a fost ala sa gaureasca atatia pereti lasand o gaura "frumoasa foc").
|
Auzi,cred ca tu te-ai uitat la alt film :))
Spune-mi si mie te rog,cati doamne iarta-ma de pereti (structuri ale pentagonului,sau "segmente de cladiri" asa cum te-ai exprimat) vezi tu aici: ???