![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Tot nu vrei sa intelegi... Eu spuneam doar ca erau suficiente si avioanele ca sa turnurile sa fie doborate. Ca de-aia am postat,mi s-a parut absurd faptul cum un ditamai avionul cu cateva sute de tone de kerosen in rezervoare sa fie aproape ignorat,disconsiderat din cauzele care au provocat prabusirea.
Interesati-va de acel atentat din 94' sau '95 (nu stiu sa spun exact anu) cand au fost plasate bombe la subsolul blocurilor,pe stalpii de rezistenta (deci chiar la baza lor) si surpriza... au rezistat! Pe cand impactul unui avion... e incomparabil mai puternic! |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti Angerii au avut liberul arbitru? | ARHANGHELUL | Reguli in Biserica | 27 | 26.02.2013 12:16:41 |
Ce parere aveti de tinerii care fac urmatoarele.... | victortiti89 | Generalitati | 26 | 03.06.2011 00:53:32 |
Ce parere aveti ? | Darkanian | Generalitati | 7 | 03.02.2010 23:08:26 |
CE PARERE AVETI DE TEOLOGII CARE AU FOST RACOLATI | paulac | Preotul | 4 | 06.12.2006 18:31:00 |
|