Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.09.2009, 15:20:36
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de pacatosul Vezi mesajul
Vad ca nici cu logica nu merge la tine ti-am spus frumos si ti-am aratat ,tu contrazici biblia ortodoxa ma sectantule du-te la biblia ta sectanta si da-i foc.
Scriptura arat frumos singurul care se face de ras esti tu,Dumnezeu a zis clar va va schimba legamantul sambatarule,iar tu o tii pe a ta,desi Adevarul e de partea mea si a Biserici Ortodoxe.
Du-te de aici ca nu vrei sa vezi Adevarul esti legat la ochii ai anatema Biserici si cu aia vei merge in mormant,daca nu te vei intorce sectantule.Si autoritatea Bibliei o contrazici.
Singura falsificare ati facut-o voi biblieii pentru care veti da plata ereticilor.
Dies Dominica-ZIUA DOMNULUI ceea ce este Duminica ba ereticule,dar nici pe asta n-ai nimerit ca pe altele.
Du-te sambatarule cu biserica ta sectanta,parca Dumnezeu pana la fermiera aia americanca a uitat de noi sute de ani de zile si ne-a lasat in "ratacirea noastra" du-te ca iadul e al vostru si a tuturor sectantilor care urasc Trupul Lui Hristos.
Iarasi te-ai enervat si incepi sa scrii gresit... Dar nu asta-i problema, te-ai enervat si incepi sa vorbesti iarasi urat... Si nici macar nu asta e problema cea mai grava, ci incepi sa ai o atitudine inchizitoriala. Ce-i cu graba asta de a arde Bibliile? Sunt cumva reminiscente ale "bisericii adevarate" ce a tinut atatea veacuri poporul in bezna necunoasterii?

Pana una-alta iti dau un sfat: Ia Biblia (Biblia ta ortodoxa) si studiaz-o. Roaga-L pe Domnul sa-ti schimbe inima, sa te faca mai deschis, mai iubitor fata de oricine. Ura te degradeaza si fizic si intelectual, dar mai ales moral. Si e pacat de tine, ca esti tanar...
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
CASATORIE ALBA nicoleta23 Stiri, actualitati, anunturi 79 05.07.2021 13:02:53
'CALUGARIA ALBA' Nosam Nunta 65 03.12.2020 14:32:51
Calugaria alba Angela Calugarul 169 06.01.2018 22:37:30
Casatoria alba Adriana_Crestina Nunta 7 11.08.2011 21:32:25