![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dragul meu, d-ta te consideri vrednic de harul lui Dumnezeu? Pe crestini Biblia îi invață: Psalmi 115. 2 sau 116.2"Eu am zis întru uimirea mea: "Tot omul este mincinos!" 3.Ce voi răsplăti Domnului pentru toate câte mi-a dat mie?" Si Hristos s-a smerit: Luca 18.19 "Iar Iisus i-a zis: Pentru ce Mă numești bun ? Nimeni nu este bun , decât unul Dumnezeu. " Si sf Pavel ne invata smerenia: Filipeni 2.3 "Nu faceți nimic din duh de ceartă, nici din slavă deșartă, ci cu smerenie unul pe altul socotească-l mai de cinste decât el însuși." Si sf Iacov: Iacov 4.12 "Unul este Dătătorul legii și Judecătorul: Cel ce poate să mântuiască și să piardă. Iar tu cine ești, care judeci pe aproapele? " Pe voi, pe ereticii adventisti ce va invata la adunare?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aceeasi atitudine sfidatoare si dispretuitoare aveti si in randurile de fata, si imi tineti predici despre bunatate si smerenie... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Draga tricesimusquintus, te straduiesti sa sadesti aici o planta care nu va da roade niciodata. Nu te mai obosi, e pacat sa imbatranesti fara a lasa in urma ta ceva care rodeste. Daca aceasta iti este menirea - sa sadesti, ia de la noi rasad, nu te mai obosi sa asezi in pamant ceva ce e deja uscat, mort.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Asa este, credem ca daca ceva nu a rodit aici, va rodi in lumea de dincolo. Un om care nu L-a cunoscut pe Dumnezeu in acesta lume, nu-L va cunoaste dincolo. Asa ca "deschide" ochii cat mai ai posibilitatea sa o faci. Ai multe lucruri de "vazut".
|
|
|||
|
|||
![]()
Aici chiar ai luat-o pe aratura. Continuitatea apostolica nu sta intr-un singur episcop chiar daca el e pacatos (Dumnezeu ii primeste pocainta si cu un ceas inainte de moarte), ci sta in adunarea tuturor episcopilor in Biserica al carei cap este Hristos si sub calauzirea Sf Duh, Duhul Adevarului. Can Sf. Profet Ilie a zis ca a ramas singur, Dumnezeu i-a raspuns ca are pusi deoparte 7000 care nu au cazut sub idolatrie. Tot asa s-a intamplat si cu crestinii de dupa Apostoli, dar voi nu puteti pricepe aceasta caci sunteti sub influienta altui duh. Ar trebui sa aplici acelasi principiu si la voi caci dupa marea dezamagire si mai tarziu, o multime de lideri si dezamagiti au plecat de la voi. Canright e doar unul din ei.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Foarte bine ca au plecat, dezvoltandu-si ideile straine in Biserica, puteau s-o compromita. Mai grav e cand raman si mai emit si pretentii vis a vis de continuitatea apostolica... |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Arhitectura bisericilor (2) - culte heterodoxe | ioanna | Arta bisericeasca in general | 2 | 20.03.2014 17:05:04 |
Ati sfatui un penticostal sa treaca la ortodoxie? | faniela | Secte si culte | 439 | 20.01.2012 13:35:47 |
Cultele protestante si neoprotestante il iubesc pe Hristos fara Cruce. | georgeval | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 102 | 20.01.2011 13:59:30 |
Cu ce criterii se determina care este credinta corecta si ceea falsa? | Bast-et | Generalitati | 14 | 30.09.2010 16:26:07 |
|