![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este lucru stiut ca si oamenii nebuni stiu sa citeasca si pot interpreta Biblia, si aia cu IQ=21 si aia care vor sa rastalmaceasca intentionat...toti pot citi, memora si interpreta Biblia...dar cum puteti sustine dumneavoastra si sectele ca toti indivizii pot intelege si interpreta Biblia cum trebuie totusi???? Sunteti constient ca cei din cadrul sectelor tot descopera interpretari la foc armat si unii pot sa interpreteze doar pentru a se evidentia si ei cu ceva in cadrul comunitatii??? Daca ar avea mintea luminata cu adevarat de Dumnezeu nu ar intelege toti sectantii Biblia la unison? P.S. Ati constientizat macar pana acum, tot citind pe acest forum ca dumneavoastra nu cunoasteti toata Biblia si ca nici macar nu credeti in toata Biblia de fapt? Recunoasteti ca sectantii nu prea se ghideaza de fapt dupa principiul " Sola Scriptura " ci mai mult dupa " Solo Antico Testamento" ? Va numiti crestin, credeti in Iisus Hristos dar serbati Sabatul, cand nici un crestin nu a mai serbat Sabatul dupa Invierea Mantuitorului? Citat:
Nu v-au luat-o altii inainte, Biserica Ortodoxa este Stalpul si Temelia Adevarului ![]() Last edited by AndruscaCIM; 24.09.2009 at 11:41:45. |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Dar, mi-am permis sa raspund si la ceva ce se intelegea foarte clar din postarea dvs. : aversiunea fata de cercetarea Sfintei Scripturi. Sa nu-mi spuneti ca sunteti departe de asa ceva. Mesajele dvs. nu incurajau deloc cercetarea Cuvantului lui Dumnezeu. Dimpotriva. Citat:
Citat:
Cat se poate de fals. Citat:
Citat:
Arhiereul Calist Botosaneanul, episcop de Arges, in "Istoria bisericeasca" din 1902, pg. 55, declara: "Ziua in care crestinii savarseau cultul lor religios la inceput a fost sambata, Noi pazim ziua a carei Domn este Hristos. "Fiul omului este Domn si al sambetei". (Marcu 2:28) Considerati ca nu sunt crestini cei care pazesc toate cele 10 Porunci ale lui Dumnezeu (inclusiv porunca a patra referitoare la ziua de odihna inchinata Domnului)? "Aici este rabdarea sfintilor care pazesc poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Iisus" (Apocalipsa 14:12) Citat:
"Stalpul si temelia adevarului" este acea biserica, care are la baza Cuvantul lui Dumnezeu (Sfanta Scriptura) si se subordoneaza acestui Cuvant Adevarat. |
|
||||
|
||||
![]()
nu?nu se pune accent?atunci e bine.......nu stii nimic.ai fost degeaba in "BISERICA NOASTRA".ramai in "BISERICA TA DREPT-MARITOARE".e mai bine asa.......poate acolo vezi adevarul.ati impanzit lumea cu dogma voastra.ati prostit populatia infometata de dupa revolutie cu sute de tir-uri cu ajutoare materiale.dar de cele spirituale ati uitat.......cand urmeaza sa legati si homosexualitatea,fratilor intr-un hristos?dar avortul?nu va este frica de dumnezeu?voi vorbiti de sf scriptura?te-am intrebat odata si nu mi-ai raspuns.....va stiti istoria?cati la suta din membrii vostrii isi stiu istoria propriei voastre "biserici"?cate confesiuni,atatea caractere?cate confesiuni atatea gandiri?sunteti mai mult de 30000.........ti-am mai spuso si iti mai spund....sunteti 30000.....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adevarul nu este in nici o biserica ci il gasim in Cuvantul lui Dumnezeu. Biserica are datoria sa-l puna pe om fata in fata cu Adevarul. Ba ne este. De ce n-am vorbi? Acceptam sa ni se demonstreze cu Sfanta Scriptura ca gresim (ma refer la cei din biserica mea). Citat:
Ca divertisment: dvs. va cunoasteti istoria in mod real? Stiti, spre exemplu, in ce an a fost infiintata B.O.R.? Ce treaba avem noi cu multimea de confesiuni? De ce nu considerati ca din cele 30000 (cam mare cifra) faceti parte si dvs.? Va credeti mai speciali? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Felicitari , o sa vedeti Raiul. Insa mare grija cu MANDRIA si SLAVA DESARTA. |
![]() |
Tags |
dfgergheg |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Au protestantii si neoprotestantii o Traditie proprie? | Florin-Ionut | Secte si culte | 90 | 14.02.2012 13:25:48 |
problema mea... | soulonfire | Generalitati | 41 | 18.08.2011 21:46:52 |
am si eu o problema.. | noname | Umanitare | 6 | 26.12.2008 00:16:18 |
Dialogul ortodoxiei cu neoprotestantii | PadreCory | Secte si culte | 0 | 20.06.2008 23:42:10 |
|