Citat:
În prealabil postat de iulyaan
.ai fost degeaba in "BISERICA NOASTRA".ramai in "BISERICA TA DREPT-MARITOARE"
|
Altii isi intituleaza biserica "drept-maritoare". Noi il premarim doar pe Dumnezeu.
Citat:
.
.e mai bine asa.......poate acolo vezi adevarul.]
|
Adevarul nu este in nici o biserica ci il gasim in Cuvantul lui Dumnezeu. Biserica are datoria sa-l puna pe om fata in fata cu Adevarul.
Citat:
.
nu va este frica de dumnezeu?.....
|
Ba ne este.
Citat:
.
voi vorbiti de sf scriptura?.....
|
De ce n-am vorbi? Acceptam sa ni se demonstreze cu Sfanta Scriptura ca gresim (ma refer la cei din biserica mea).
Citat:
.
te-am intrebat odata si nu mi-ai raspuns.....va stiti istoria?cati la suta din membrii vostrii isi stiu istoria propriei voastre "biserici"??
|
Unii poate o stiu altii poate nu. Ce importanta are? Important este ca fiecare sa faca voia lui Dumnezeu dupa cum este aratata in Cuvantul Sau.
Ca divertisment: dvs. va cunoasteti istoria in mod real? Stiti, spre exemplu, in ce an a fost infiintata B.O.R.?
Citat:
.
cate confesiuni,atatea caractere?cate confesiuni atatea gandiri?sunteti mai mult de 30000.........ti-am mai spuso si iti mai spund....sunteti 30000.....
|
Ce treaba avem noi cu multimea de confesiuni? De ce nu considerati ca din cele 30000 (cam mare cifra) faceti parte si dvs.? Va credeti mai speciali?