![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
@Fani71: textul ala nu e ca sa scot in evidenta ceva, pur si simplu eram curios ce-a zis acest parinte despre tigani, ca s-a pomenit mai sus. Dupa ce-am gasit textul, l-am pus aici, ca poate mai sunt si altii curiosi.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sa nu ne mai ascundem atata...! |
|
|
|||
|
|||
|
Șirag de păcate omenești
Istoria încheagă. În Cain și Abel regăsești A lumii viață-ntreagă. Mândria lui Lucifer De la Adam o moștenim. Dorința de putere, uciderea de frate, Torcând a vieții fir noi urgisim Și crimă și răzbunare și dreptate. Cum ar fi viata fara dusmani? Cine ne-ar arata cum suntem de fapt? Cum ne-am schimba fara ei? Dusmanii ne sunt de mare folos, iubiti-i caci merita, rasplata e mare! |
|
|
||||
|
||||
|
"DUMNEZEU A FACU T SA RASARA SOARELE PESTE CEI BUNI SI PESTE CEI RAI,A DAT PLOAIE SI CELOR BUNI SI CELOR RAI".....daca EL ii aceepta si nu i pierde noi de ce nu iam accepta?noi ce avem in plus fata de EL ca sa i radem de pe pamant....e adevarat ca sunt autori pro si contra pt ca fiecare a fost liber sa isi esxprime parerea despre aceasta categorie de oameni,care sunt cu o morala etca,crestina,deontologica la pamant dar asta nu ne face sa i pierdem ci sa speram ca Dumnezeu le va vorbi in constiinta...da ...e GREU sa iubesti asemene categorii de oameni dar eu cand ma uit in urma mea si imi vad faradelegile mele si Dumnezeu nu ma pierde nu imi vine sa mai ma gadesc la acesti oameni pt ca incerc sa ma ridic eu din mocirla faradelegilor mele,si atata timp cat ma pasuie pe mine si e milostiv cu mine eu ma bucur ca Dumnezeu sa se milostiveasca si spre ei si sa i prinda sfarsitul pocaiti ca sa ne intalnim cu toti in rai si asta numai rugandune unul pt altul...desi repet e greu dar nu imposibil pt ca ura chear aparent mica fata de ei ne intuneca un pic chipul si pt a avea un chip luminos trebuie sa acceptam asa daca nu putem sa i iubim macar sa i acceptam si prin ei sa ne mantuim si noi prin rabdarea noastra si ei chear pun rabdarea la incercare rau de tot....
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Insa, imi pare rau de acei tigani care de mici ar putea fi educati crestineste, insa, din cauza tribalismului diavolesc in care traiesc, ajung hoti si criminali. Dar, exista si tigani onesti care lucreaza din greu. Inca n'am cunoscut asa persoane. Sper sa nu deviem de la subiectul thread-ului! Doamne ajuta! |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cat timp va intarzia raspunsul lui Dumnezeu la rugaciunile noastre? | teodoraianys | Rugaciuni | 26 | 21.08.2012 22:30:20 |
| Rugaciunile de dimineata | dorelsilaghi | Intrebari utilizatori | 9 | 23.11.2011 11:40:59 |
| Chemare la rugaciune individuala pentru conversia la credinta a dusmanilor ortodoxiei | spre_rasarit | Generalitati | 45 | 21.07.2011 01:23:02 |
| Rugaciunile | Hector | Rugaciuni | 12 | 29.03.2009 21:14:05 |
| Rugaciunile pt cei adormiti | danyel | Rugaciuni | 0 | 03.06.2007 21:18:43 |
|
|