Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Sti vorba : unde dai si unde crapa ! Ai inteles complet gresit mesajul meu. Simt mult cinism in raspunsul tau ! Nu am spus ca tu esti Dumnezeu , sau tu te crezi asa ceva. Iar chestia cu durerile si medicamentele e o mare aiureala ! Faci niste comparatii doar de dragul de a lovi fara temei . Sa asti ca am si dureri, iau si medicamente si toate astea le merit si sunt constient de asta. Stiu ca vrei a fi placuta multora de aici , dar eu nu pot MINTI de dragul unei popularitati trecatoare ! Acest forum va trece, precum si noi si tot ce-neanconjoara, dar nu pot a ma incarca cu inca o greseala , doar pentru a fi placut auzului unora dintre noi . Si asa pentru linistea ta, precum spuneai ca omul are ratiune si " MOARTEA" asistata tot in prezenta medicilor se face . . .
|
Da, cred ca am citit cam in graba mesajul tau dinainte, scuze. Nu ziceai de mine, ziceai de medicii care o fac pe frankensteinii, dupa parerea ta.
Insa esenta raspunsului meu ramane. Sa stii ca nici eu nu vreau sa fiu placuta ciuva: pur si simplu spun ceea ce gandesc. M-am gandit mult la subiectul asta.
De altfel stii foarte bine ca sunt departe de a fi populara pe acest forum, unde am avut discutii in contradictoriu cu multi.