Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.10.2009, 23:35:29
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Sti vorba : unde dai si unde crapa ! Ai inteles complet gresit mesajul meu. Simt mult cinism in raspunsul tau ! Nu am spus ca tu esti Dumnezeu , sau tu te crezi asa ceva. Iar chestia cu durerile si medicamentele e o mare aiureala ! Faci niste comparatii doar de dragul de a lovi fara temei . Sa asti ca am si dureri, iau si medicamente si toate astea le merit si sunt constient de asta. Stiu ca vrei a fi placuta multora de aici , dar eu nu pot MINTI de dragul unei popularitati trecatoare ! Acest forum va trece, precum si noi si tot ce-neanconjoara, dar nu pot a ma incarca cu inca o greseala , doar pentru a fi placut auzului unora dintre noi . Si asa pentru linistea ta, precum spuneai ca omul are ratiune si " MOARTEA" asistata tot in prezenta medicilor se face . . .
Da, cred ca am citit cam in graba mesajul tau dinainte, scuze. Nu ziceai de mine, ziceai de medicii care o fac pe frankensteinii, dupa parerea ta.

Insa esenta raspunsului meu ramane. Sa stii ca nici eu nu vreau sa fiu placuta ciuva: pur si simplu spun ceea ce gandesc. M-am gandit mult la subiectul asta.
De altfel stii foarte bine ca sunt departe de a fi populara pe acest forum, unde am avut discutii in contradictoriu cu multi.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce parere aveti de fertilizarea in vitro? teodoraianys Morala Crestina 98 12.10.2013 23:40:42
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! elenavioletacocos Generalitati 22 22.11.2009 22:58:28
Inseminarea artificiala Dia20_diana Despre Biserica Ortodoxa in general 3 04.06.2008 01:05:15
Casatorii interzise petra Nunta 3 13.02.2008 15:36:47
casatorii intre ordodocsi si musulmani interzise? veronica_dorina Religia Islamica 51 22.11.2007 22:27:36