Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.10.2009, 23:20:09
truthtostone's Avatar
truthtostone truthtostone is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
"Aveti mare grija si puneti in balanta fiecare dorinta,ca nu cumva implinindu-se,sa va para rau ca s-a implinit pe o cale gresita,iar mai apoi sa va fie regretul greu de purtat."

De aceea am renunat la dorinta si am renuntat de mult sa ma rog pentru asta. Dar durerea a ramas in suflet si casa goala.Nu pot sa ascund asta.
Macar alte femei poate ar avea alte sanse. Macar pentru ele.
Sa spuneti Doamne fereste sa ramana lumea asta fara copii (curand). Si sa va ajute Dumnezeu sa nu aveti parte voi sau copii, rudele voastre de o asa experienta.

Si totusi - altora le da atatea (fara sa ceara)!

Si totusi - ce menire avem noi? Daca stii mai bine, spune, ajuta-ma sa aflu si sa-mi gasesc linistea (eu si altele ca mine).
Dar spuneti oameni buni ceva concret, nu vorbe in vant.
Faceti ca mine : Doamne IIsuse Hristoase,miluieste-ma.Cand mancati,cand faceti de mancare,inainte sa dormiti,cand va uitati la televizor,cand mergeti pe strada.

Pentru mine e oribil de greu,dar e mai bine ca ieri.
Vechi 09.10.2009, 23:26:42
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de truthtostone Vezi mesajul
Unde am decis?
Acolo unde considerati normal sa se interzica anumite lucruri. De la sine putere va exprimati decizia asupra tuturor. Ati decis ce este mai bine in multe privinte si acum incercati sa faceti legi din asta.
Citat:
A-i spune cuiva "ai grija si pune in balanta/analizeaza situatia cu atentie" inseamna "a decide"?
Poti spune "ai grija" si la modul amenintator.
Citat:
Iti vad scopul lupule,acela e a te alia si infiltra printre noi,tinand ba cu unul,ba cu altul.Caninii-ti sunt vizibili de la o posta.
Mare descoperire ai facut. Cum le stii tu pe toate?!?! Eu nu tin cu nimeni (daca poti sa-ti imaginezi). Pur si simplu asa gandesc iar ipocrizia nu ma caracterizeaza. Eu consider ca nu am nevoie de un D-zeu si tu crezi ca am venit aici sa-mi fac aliati? Mai gandeste-te!
Reply With Quote
Vechi 09.10.2009, 23:30:20
ai2 ai2 is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Până acum aveam doar bănuiala, dar acum am certitudinea că ești sub gândirea dobitoacelor sau în cel mai fericit caz , gândești precum ele, adică : deloc . Au început cumva serbările vinului în Parisul medieval ?
Nu ai coerență în "gândire", în absolut nimic !
Sunt curios ce reactie o sa aiba adminul la asa postare tinand cont ca multi atei au fost banati pentru mult mai putin!
Reply With Quote
Vechi 09.10.2009, 23:33:01
truthtostone's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Acolo unde considerati normal sa se interzica anumite lucruri. De la sine putere va exprimati decizia asupra tuturor. Ati decis ce este mai bine in multe privinte si acum incercati sa faceti legi din asta.

Poti spune "ai grija" si la modul amenintator.

Mare descoperire ai facut. Cum le stii tu pe toate?!?! Eu nu tin cu nimeni (daca poti sa-ti imaginezi). Pur si simplu asa gandesc iar ipocrizia nu ma caracterizeaza. Eu consider ca nu am nevoie de un D-zeu si tu crezi ca am venit aici sa-mi fac aliati? Mai gandeste-te!
Ai niste "comebacks" de toata jena.Am observat,foarte putine posturi pe care le-ai scris merita sa fie citite.In rest doar un amalgam de litere.

De ce as ameninta-o pe Sophia prin "ai grija"?

Sophia, v-ati simtit amenintata?poate ne raspunde dumneaei.
Vechi 09.10.2009, 23:35:29
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Implicit

Citat:
Sti vorba : unde dai si unde crapa ! Ai inteles complet gresit mesajul meu. Simt mult cinism in raspunsul tau ! Nu am spus ca tu esti Dumnezeu , sau tu te crezi asa ceva. Iar chestia cu durerile si medicamentele e o mare aiureala ! Faci niste comparatii doar de dragul de a lovi fara temei . Sa asti ca am si dureri, iau si medicamente si toate astea le merit si sunt constient de asta. Stiu ca vrei a fi placuta multora de aici , dar eu nu pot MINTI de dragul unei popularitati trecatoare ! Acest forum va trece, precum si noi si tot ce-neanconjoara, dar nu pot a ma incarca cu inca o greseala , doar pentru a fi placut auzului unora dintre noi . Si asa pentru linistea ta, precum spuneai ca omul are ratiune si " MOARTEA" asistata tot in prezenta medicilor se face . . .
Da, cred ca am citit cam in graba mesajul tau dinainte, scuze. Nu ziceai de mine, ziceai de medicii care o fac pe frankensteinii, dupa parerea ta.

Insa esenta raspunsului meu ramane. Sa stii ca nici eu nu vreau sa fiu placuta ciuva: pur si simplu spun ceea ce gandesc. M-am gandit mult la subiectul asta.
De altfel stii foarte bine ca sunt departe de a fi populara pe acest forum, unde am avut discutii in contradictoriu cu multi.
Vechi 09.10.2009, 23:37:53
ai2 ai2 is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de truthtostone Vezi mesajul
De ce as ameninta-o pe Sophia prin "ai grija"?
Citat:
Aveti mare grija si puneti in balanta fiecare dorinta,ca nu cumva implinindu-se,sa va para rau ca s-a implinit pe o cale gresita,iar mai apoi sa va fie regretul greu de purtat.
Asta nu ti se pare amenintare? "Ai grija ce faci ca o sa-ti para rau!" dupa tine, care imi consideri replicile de toata jena, a ce suna?
Reply With Quote
Vechi 09.10.2009, 23:49:48
truthtostone's Avatar
Senior Member

Implicit

"Aveti mare grija si puneti in balanta fiecare dorinta,ca nu cumva implinindu-se,sa va para rau ca s-a implinit pe o cale gresita,iar mai apoi sa va fie regretul greu de purtat."

Acel "ca nu cumva" schimba multe.Daca te-ai uita cu ambii ochi la posturi...dar tu te uiti dupa constelatii si alte cele.

Este sfat,in general sfaturi da cineva care vrea sa fereasca o persoana de niste dureri/neplaceri.Nu am amenintat,doar tu ai inteles asta dintre toti cititorii.
Vechi 09.10.2009, 23:56:03
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Da, cred ca am citit cam in graba mesajul tau dinainte, scuze. Nu ziceai de mine, ziceai de medicii care o fac pe frankensteinii, dupa parerea ta.

Insa esenta raspunsului meu ramane. Sa stii ca nici eu nu vreau sa fiu placuta ciuva: pur si simplu spun ceea ce gandesc. M-am gandit mult la subiectul asta.
De altfel stii foarte bine ca sunt departe de a fi populara pe acest forum, unde am avut discutii in contradictoriu cu multi.
Și eu Fani, am spus numai ce gândesc și simt în problema de față.
Vechi 10.10.2009, 01:11:10
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Implicit

Multa cearta pe aici.
As vrea sa spun un lucru revenind la primul mesaj. Cred ca se amesteca doua lucruri: discutia daca este bine sau nu, din punct de vedere crestin, pentru crestini, sa se recurga la metode de conceptie asistata medical, pe de o parte, iar pe de alta, daca legea ar trebui sau nu sa le interzica.
Cred ca ar fi bine ca discutia sa se duca ori pe o directie, ori pe alta. Una este sa discuti daca este bine dpdv crestin, alta daca este bine sa existe o lege care sa oglindeasca exact acest punct de vedere (ca uitati, nici nu este clar intre noi, si NU este clar nici pentru ierarhia Bisericii).
Vechi 10.10.2009, 01:18:14
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Și eu Fani, am spus numai ce gândesc și simt în problema de față.
Stiu - nu eu am zis de tine ca vrei sa fii popular.
Haide sa discutam obiectiv fara sa mai cautam intentii ascunse la celalalt. Asta o spun pentru toti.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce parere aveti de fertilizarea in vitro? teodoraianys Morala Crestina 98 12.10.2013 23:40:42
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! elenavioletacocos Generalitati 22 22.11.2009 22:58:28
Inseminarea artificiala Dia20_diana Despre Biserica Ortodoxa in general 3 04.06.2008 01:05:15
Casatorii interzise petra Nunta 3 13.02.2008 15:36:47
casatorii intre ordodocsi si musulmani interzise? veronica_dorina Religia Islamica 51 22.11.2007 22:27:36