![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru mine e oribil de greu,dar e mai bine ca ieri.
|
|||
|
|||
![]()
Acolo unde considerati normal sa se interzica anumite lucruri. De la sine putere va exprimati decizia asupra tuturor. Ati decis ce este mai bine in multe privinte si acum incercati sa faceti legi din asta.
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce as ameninta-o pe Sophia prin "ai grija"? Sophia, v-ati simtit amenintata?poate ne raspunde dumneaei.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa esenta raspunsului meu ramane. Sa stii ca nici eu nu vreau sa fiu placuta ciuva: pur si simplu spun ceea ce gandesc. M-am gandit mult la subiectul asta. De altfel stii foarte bine ca sunt departe de a fi populara pe acest forum, unde am avut discutii in contradictoriu cu multi.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
"Aveti mare grija si puneti in balanta fiecare dorinta,ca nu cumva implinindu-se,sa va para rau ca s-a implinit pe o cale gresita,iar mai apoi sa va fie regretul greu de purtat."
Acel "ca nu cumva" schimba multe.Daca te-ai uita cu ambii ochi la posturi...dar tu te uiti dupa constelatii si alte cele. Este sfat,in general sfaturi da cineva care vrea sa fereasca o persoana de niste dureri/neplaceri.Nu am amenintat,doar tu ai inteles asta dintre toti cititorii.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Multa cearta pe aici.
As vrea sa spun un lucru revenind la primul mesaj. Cred ca se amesteca doua lucruri: discutia daca este bine sau nu, din punct de vedere crestin, pentru crestini, sa se recurga la metode de conceptie asistata medical, pe de o parte, iar pe de alta, daca legea ar trebui sau nu sa le interzica. Cred ca ar fi bine ca discutia sa se duca ori pe o directie, ori pe alta. Una este sa discuti daca este bine dpdv crestin, alta daca este bine sa existe o lege care sa oglindeasca exact acest punct de vedere (ca uitati, nici nu este clar intre noi, si NU este clar nici pentru ierarhia Bisericii).
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Haide sa discutam obiectiv fara sa mai cautam intentii ascunse la celalalt. Asta o spun pentru toti.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti de fertilizarea in vitro? | teodoraianys | Morala Crestina | 98 | 12.10.2013 23:40:42 |
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 22:58:28 |
Inseminarea artificiala | Dia20_diana | Despre Biserica Ortodoxa in general | 3 | 04.06.2008 01:05:15 |
Casatorii interzise | petra | Nunta | 3 | 13.02.2008 15:36:47 |
casatorii intre ordodocsi si musulmani interzise? | veronica_dorina | Religia Islamica | 51 | 22.11.2007 22:27:36 |
|