![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
exista o chemare launtrica,dupa care fiecare raspunde dupa cum este invrednicit in incredintarea sa.
|
|
|||
|
|||
![]()
EL este izvoratorul si Stapanul timpului.toate ai sunt cunoscute dinainte de implinirea lor,si toate sunt simultane unele altora in infinita maretie a creatiei Sale.
|
|
|||
|
|||
![]()
pana la sfarsit,vor fi mai multe oi decat capre,dar caprele,se metamorfozeaza mai lent spre starea de oi.oile adunate la locul lor,pot ajuta caprele,inconjurandu-le cu dragoste si cu rabdare.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Referitor la sfarsitul chipului acestei lumi, nu stim si nici nu trebuie sa avem curajul sa afirmam ca stim cand va bate ceasul pentru A doua Venire a lui Hristos.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca intr-un sens anume, Biserica poate fi numita "scoala" a vietii de apoi. Slujirea invatatoreasca in Biserica nu se rezuma la teorie, ci la deprinderea unui mod de viata duhovnicesc, pe care il vom avea si in vesnicie.
Din aceasta perspectiva, ceasul nu isi are locul in biserica. El nu poate masura timpul lui Dumnezeu. De aceea, slujbele in biserici, rugaciunile in general, nu trebuie facute cu ochii pe ceas, numarand secunde, minute, ore. Ce rost mai are ceasul in biserica atunci cand ai constiinta faptului ca prin Euharistie gusti din "Izvorul cel fara de moarte" spre "viata de veci"? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cind stau si lenevesc, NU stiu ce este timpul, insa cind am de intretinut o familie sau sa-mi fac datoria de cetatean dintr-o data, ca prin minune, evrica, STIU!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Intr-un fel asa este Marius, dar ce te faci ca pruncul cu care esti la biserica, copilul inca mai vomita, inca ii mai este foame si sete pe lumea asta, iar daca stam prea mult pe ginduri la ce spui tu, copilul face pe el, incepe sa urle.
Last edited by andreicozia; 05.01.2011 at 16:52:04. |
|
||||
|
||||
![]()
Andrei, nu se spune in Heruvic "toata grija cea lumeasca sa o lepadam"? Crezi ca cei care au alcatuit aceasta cantare nu stiau de copii si de problemele lor? Stiau, dar mai stiau ceva spre deosebire de noi, ca Dumnezeu e lucrator in cei ce se arata lucratori in a implini voia Sa.
Sa nu uitam ca Apostolii nu l-au putut vindeca pe copilul lunatic tocmai din acest motiv, putina credinta. Cu multa credinta vom avea si copii linistiti si sanatosi. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica | legionar | Biserica Romano-Catolica | 133 | 16.07.2013 11:22:01 |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 08.06.2013 23:58:51 |
Biserica Sfantului Mormant - Biserica Invierii | GabrielaV | Intrebari utilizatori | 0 | 06.04.2010 15:04:27 |
Acesta sa fie ceasul lor si stapanirea intunericului? | patinina34 | Generalitati | 1 | 22.04.2009 11:00:54 |
Canonul de rugaciune catre Maica Domnului mai inainte de ceasul mortii | podolski_2 | Rugaciuni | 3 | 04.12.2008 23:58:19 |
|