![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Se spune ca talharul cel de-a dreapta Mantuitorului s-a
mantuit nu pentru marea sau dreapta sa credinta, ci pentru ca atunci cand Mantuitorul ASTEPTA credinta de la cei AI SAI care se jurasera, tocmai atunci s-a gasit UNUL SINGUR sa-L MARTURISEASCA!!!
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|
|||
|
|||
|
Doamne ajuta!
Va rog, nu mai umblati cu baliverne gen: "Nu stiu ce se va intampla cu cei din afara Bisericii", stiind ca toti cei din afara Bisericii sunt in afara lui Hristos (Biserica insemnand Trupul lui Hristos), deci si in afara mantuirii. Blagosloviti si ma iertati si pe mine, pacatosul! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ca Adevarul este la ortodocsi, asta e altceva. Dar nu-i mai condamna pe toti ceilalti la intuneric, "draga" (cum zicea Parintele Teofil).
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 77 | 16.11.2013 23:42:56 |
| Mantuirea | Tartaruga | Dogmatica | 413 | 11.09.2012 04:18:26 |
| Mantuirea | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 24.12.2006 23:39:15 |
|
|