![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ioan17 1 După ce a vorbit astfel, Isus a ridicat ochii spre cer, și a zis: ,,Tată, a sosit ceasul! Proslăvește pe Fiul Tău, ca și Fiul Tău să Te proslăvească pe Tine, 2 după cum I-ai dat putere peste orice făptură, ca să dea viața vecinică tuturor acelora, pe cari I i-ai dat Tu. 3 Și viața vecinică este aceasta: să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat și pe Isus Hristos, pe care L-ai trimes Tu. 4 Eu Te-am proslăvit pe pămînt, am sfîrșit lucrarea, pe care Mi-ai dat -o s'o fac. 5 Și acum, Tată, proslăvește-Mă la Tine însuți cu slava, pe care o aveam la Tine, înainte de a fi lumea. 6 Am făcut cunoscut Numele Tău oamenilor, pe cari Mi i-ai dat din lume. Ai Tăi erau, și Tu Mi i-ai dat; și ei au păzit Cuvîntul Tău. Ioan14 5 ,,Doamne``, I -a zis Toma, ,,nu știm unde Te duci; cum putem să știm calea într'acolo?`` 6 Isus i -a zis: ,,Eu sînt calea, adevărul și viața. Nimeni nu vine la Tatăl decît prin Mine. 7 Dacă m'ați fi cunoscut pe Mine, ați fi cunoscut și pe Tatăl Meu. Și deacum încolo Îl veți cunoaște; și L-ați și văzut. Exista doar un singur mijlocitor intre noi si Dumnezeu. Isus s-a dezbracat de slava Lui tocmai ca noi sa ne putem apropia de Dumnezeu prin El,sa ne sfintim prin El, sa putem devenim fii de Dumnezeu. Eu te inteleg bine , vin si eu de unde esti tu acum. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Limba ebraica a VT. Aplicatie pentru cuvantul Sabat. | AdrianAamz | Din Vechiul Testament | 9 | 08.02.2011 10:02:02 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|