![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Un sfat: nu citi numai interpretarile creationiste, citeste documentele originale |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dragul meu vezi ca eu ti-am adus in discutie ce au zis oamenii care sunt cu cunostiinta in domeniul asta.Oamenii de stiinta, biologi,chimisti s.a.m.d.Iti recomand foarte tare sa citesti linkul : http://www.creationism.info.ro/downl...nea-omului.pps |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Creationismul nu e stiinta, deci cei care il sustin nu sint oameni de stiinta. Cel putin nu in acel domeniu. |
|
|||
|
|||
![]()
Elmer Noble, doctor în Zoologie, Glenn Nobel, doctor în Biologie, Gerhard Schad, doctor în Biologie, Austin MacInnes, doctor în Biologie
Maxim D. Frank-Kamenetski, Unraveling DNA, 1997, pag. 72. (Profesor la Brown U. Center for Advanced Biotechnology and Biomedical Engineering) Pierre Paul Grasse (zoolog, fost titular al Catedrei de Evoluție la Sorbona timp de 30 ani) Neil Broom, How Blind Is the Watchmaker, 2001, pag. 165 (doctor în Chimie și Știința Materialelor) Ariel Roth (doctor în Biologie) Vrei sa spui ca acesti oameni nu sunt avizati?Nu te lua dupa numele linkului, intra pe el.De acolo e majoritatea materialului adus in discutie aici.Nu neaparat asta dovedeste ca exista Dumnezeu, ci sunt alte lucruri care dovedesc existenta lui Dumnezeu.Asta dovedeste ca teoria evolutiei nu e adevarata,ca e improbabila si ca "scartaie". |
|
|||
|
|||
![]()
Incep sa cred ca nici tu nu prea stii multe despre teoria asta, la fel ca multi care o imbratiseaza.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ti-am aratat ca afirmatia cum ca pe baza mutatiilor nu se poate adauga informatie este falsa, si pe aceasta asertie se bazeaza majoritatea argumentelor creationiste. |
![]() |
Tags |
evolutionism |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre ereziarhi, erezii si combaterea acestora la Sfintele Sinoade Ecumenice | tot-Laurentiu | Dogmatica | 15 | 11.04.2014 00:40:59 |
Puncte comune intre catolicism si ortodoxie | PadreCory | Biserica Romano-Catolica | 17 | 12.04.2008 01:35:49 |
|