![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Ai facut exegeza pe textul meu... Tu vrei sa spui ca romanii ar fi mai fericiti daca nu le-ar mai invada religia viata? Nu am spus ca sunt dati afara din clasa elevii de alte culte, ai inteles cum ai vrut... Am zis doar ca in situatia in care se simt deranjati si nu doresc sa participe pot sa aleaga sa mearga la biblioteca scolii si asta nu e inventie cunosc asemenea cazuri. Sau, dimpotriva sa participe in mod activ. Parererile sunt diferite insa raman la ideia mea ca nefericirea nu vine de la indoctrinarea cu dogmatica... si nu faptul ca se preda religia in scoli aduce "mizeria" in Romania ci tocmai UE-ul de care zici tu ca se "preocupa" in mod special de binele nostru. Nu te obliga nimeni sa faci ori sa nu faci un anumit lucru. Esti liber sa alegi!
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Scoaterea Episclezei | adelin | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 14.02.2011 12:50:25 |
Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 10.10.2010 19:56:58 |
Predarea religiei in scoli | Mirean | Biserica Ortodoxa Romana | 229 | 05.10.2010 21:46:18 |
Pastrarea religiei in scoli | laurschepsis | Generalitati | 15 | 22.11.2009 23:26:44 |
|