![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Canonul biblic a fost votat in adunarea sinodala si a ramas asa peste veacuri. Si intreb iarasi de ce nu s-au introdus in canon si scrierile sfintilor parinti de pana atunci?
Nu prea am citit E. White, dar stiu ca adventistii nu ar accepta invatatura ei daca ar contrazice cu ceva Scriptura.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Respecti doar canonul Bibliei, de ce? Celelalte de ce nu le respecti, ce te arde...ce ti s-a spus, cine a triat hotararile sinodale dupa secole si de ce? Sfintii Parinti au alcatuit canonul...poti vedea logica sau nu vrei? Invatatura ei contrazice Scriptura, a facut profetii mincinoase...un mare pacat in Biblie!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Daca te gandesti cu ce scop a fost votat canonul si de ce cuprinde numai cartile acestea vei gasi si raspunsul.
Canonul a fost votat de episcopi, dar asta nu inseamna ca tot ce faceau ei era perfect, ci ca Dumnezeu s-a folosit de votul lor pentru a ne aduce pana in ziua de azi Cuvantul Sau nealterat. Nu cred ca au existat oameni perfecti afara de Iisus Hristos, care a fost si Dumnezeu.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce respecta cultul penticostal din aceasta temelie a invataturii crestine si de ce nu o respecta in intregime asa cum ar trebui? Ce legatura are cultul penticostal cu Biserica ( aia fara nume) care a cristalizat aceasta temelie a invataturii crestine, si care este traditia pe care s-a bazat Charles? Cultul penticostal ii respecta pe toti cei 12 Apostoli...sau pare-mi-se i-a triat? In functie de ce, si care e motivul pentru care nu ii poate cinsti? Charles s-a considerat Apostol, de ce? |
|
|||
|
|||
![]()
mda, pare-ti-se...L-am scos pe Iuda, sper ca tu nu l-ai pastrat. Eu nu predic cultul penticostal sau pe Charles Parham, nu ma intereseaza prozelitismul...dar cred ca am mai spus asta. Sorry, nu am cum sa-ti satisfac curiozitatea.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 04.12.2009 at 15:14:15. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stii ca e vorba de Istoria Crestinismului... de Biserica aia fara nume cu care voi nu aveti nicio legatura! Dar esti urmasul lui Charles Parham, de ce nu vorbesti despre el? Te deranjeaza, dar el a fost primul tremurator nu? El a fondat acest cult...ma insel? Noua de ce nu ne este rusine sa ii pomenim pe Sfintii Parinti, pe sfinti, mucenici...de ce nu ne deranjeaza cand pomeniti voi de ei, ba chiar ne bucuram? Nu ti se pare ciudat? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|