![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Revenind la lucruri serioase, nu cred să existe o cinste mai mare pentru Sfinții Apostoli decât să le urmezi învățătura. Pupându-le chipurile și închinându-te înaintea lor, nu faci decât să le terfelești memoria. Ei niciodată nu au fost de acord cu așa ceva! Mă feresc de o asemenea "cinstire". Citat:
Dar de ce cand auzi lucruri care nu iti plac...te gandesti ca cine le zice nu e calm??? Incerci sa te protejezi de adevarul dur...rusinos, trist??? ![]() Recitește-ți postările când consideri că ai o zi mai bună, sau pune pe altcineva să ți le citească și o să afli lucruri noi despre tine. Totuși nu e cazul să disperi, ni se poate întâmpla tuturor să avem și zile nefavorabile... Zâmbește, mâine va fi mai rău ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Ii consider Sfinti, ce inseamna pentru tine sfintenia ? Ce inseamna pentru Ortodoxie sfintenia? Citat:
White nu a fost o profeteasa sau a fost? Este White apreciata si de alte culte sau religii sau numai de adventisti? De ce voi spuneti ca a scris extraordinar? Nimeni niciodata nu a avut ce sa ii reproseze aceste femei, nici din interiorul sectei, nici din exteriorul sectei si tot ce a spus ea s-a adeverit, a fost un model de smerenie, bun simt, cinste si cultura, jertfa si credinta...o inovatoare cinstita pana in maduva oaselor, asa este...sau nu? Astept raspunsuri cinstite...daca se poate!!! ![]() P.S. Tu esti constient ca o aperi si o cinstesti, dar atunci de ce unii adventisti sa feresc sa o pomeneasca pe fondatoarea lor si recunosc ca a facut greseli? Ce greseli a facut? ![]() Last edited by AndruscaCIM; 05.12.2009 at 02:13:19. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
O cinstesc? Hmm... cât ați demonetizat acest cuvânt! Află că nu am icoana ei în sufragerie și nu-i pup cărțile din bibliotecă. Citat:
P.S. Consider că am acordat spațiu prea larg acestui subiect care este și offtopic. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ei au legatura doar unul cu altul, insa Miller e desconsiderat pana si de White si a fost parasit pentru a fonda un alt cult...deci, care este radacina si Traditia sectei Adventiste, aia sanatoasa in baza careia ne vorbesti tu aici? ![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|