Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.12.2009, 04:30:27
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Sper sa nu va deochi sau sa ma intelegeti ca va afrontez in vreun fel (pe tine si pe Miha-Anca) : de ceva vreme mi-ati atras atentia cu ceea ce postati ...in bine desigur. Sa dea D.zeu sa fie cu folos si spre mintuire !
Am recitit cele doua Omilii Despre Post ale Sf. Vasile cel Mare si intr-adevar nu aduce exceptii la tinerea Postului. Chiar dimpotriva, spune ca e bun atat mamelor, cat si bolnavilor.
Imi cer de aceea scuze, ca am scris din memorie anumite lucruri, fara sa le verific - caci doar o privire daca mi-as fi aruncat pe Omilii, as fi realizat ca Sfantul vorbeste doar in favoarea tinerii Postului - ceea ce a facut ca sa-i atribui Sf. Vasile, cele citite din alte carti ortodoxe, in care intr-adevar se mentioneaza cazuri de exceptie.
Ii multumesc deci fratelui Zaharia, ca m-a atentionat, caci scopul nu este ca eu sa am dreptate, ci ca cele scrise aici sa fie corecte.
Frata, nu numai ca nu m-am suparat, ci chiar m-am bucurat, fapt pentru care iti multumesc. Eu din greseli invat cel mai bine. Doamne ajuta!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Blestemele Sfantului Vasile cel Mare mihaela_0508 Intrebari utilizatori 4 03.05.2010 16:52:16
despre cartile din care se canta slujba NiCcoleta Despre Utrenie 6 21.03.2010 17:54:22
PACATELE ancah Pocainta 24 24.09.2008 14:04:20