![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
ieri era iepurashul contra la echipa ursului grizly, acum iepurashul contra monstruoasei coalitzii a purcelashului deshertelor... shi ce s-a intamplat? au cazut singuri in groapa pe care i-au sapat-o shi l-au impins shi tras ca pe orb sau chior pe adversarul urechiat, ca doar se shtie din popor ca "cine sapa groapa altuia el cade in ea"... cu sigurantza... shi iata ca iar au patzit exact asha... sau daca ne gandim ca lor le plac papushelele, au patzit-o cam asha... sau mai bine zis asha sau poate asha shi asha ... totushi cred ca asta e solistul ... sau daca vor sa conteste shi rezultatele shi sa inceapa lupta prin justitzie atunci cred ca asta e potrivit petru totzi "baietzii buni" sau cu "bun simtz"... shi infometatzi.
Last edited by vsovi; 07.12.2009 at 16:35:22. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by vsovi; 07.12.2009 at 17:13:52. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
„bea paharul pan-la fund, bea-l tot, da-i una peste bot, baubaului netoooooot...” shi se pare ca cineva a luat la propriu indemnul cantecului... shi repede s-au gasit sa-l faca psihopat... ca i-a scos fara cleshte 2 dintzi lui Berlusconii... eu cred ca a fost pus de cineva din echipa lui Berlusconii ca sa-l victimizeze shi astfel sa capete stima shi sentimente pozitive in poporul italian... deci shi acolo cu tembelizorul se pacaleshte poporul... dar situatziile sunt complet diferite... Last edited by vsovivi; 14.12.2009 at 10:39:14. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 24.02.2011 23:01:53 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 18:24:33 |
Eu cu cine votez? | ClaudiuT | Stiri, actualitati, anunturi | 81 | 02.08.2009 23:22:27 |
|