Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.12.2009, 23:46:48
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
http://ro.netlog.com/oblioamedeo/pho...1898981#photos
On mod original de a convinge!!
Votati Basescu!!
Cred ca toate sunt bune pe aici pe forum , dar campania electorala , chiar ca nu are ce cauta , plus ca punem intr o situatie nu tocmai placuta conducerea si administratia acestui site, deoarece campania electorala a incetat vineri orele 24 ! Inchei printr un citat al Parintelui Teofil Paraian : " SA-TI PAZESTI CAPUL DE FRIG SI DE PROSTIE " , in rest : DOAMNE AJUTA !
Vechi 05.12.2009, 23:57:46
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Cred ca toate sunt bune pe aici pe forum , dar campania electorala , chiar ca nu are ce cauta , plus ca punem intr o situatie nu tocmai placuta conducerea si administratia acestui site, deoarece campania electorala a incetat vineri orele 24 ! Inchei printr un citat al Parintelui Teofil Paraian : " SA-TI PAZESTI CAPUL DE FRIG SI DE PROSTIE " , in rest : DOAMNE AJUTA !
Probabil nu ai inteles; eu sunt ultimul care fac campanie electorala, pe-aici. Daca ai fi vazut poza ai fi inteles mesajul. Astazi am fost consternat sa descopar deasupra troitei dintr-un sat, un imens afish pro-Basescu. Oare pana unde se poate ajunge cu nesimtirea?
Vechi 06.12.2009, 00:13:28
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Probabil nu ai inteles; eu sunt ultimul care fac campanie electorala, pe-aici. Daca ai fi vazut poza ai fi inteles mesajul. Astazi am fost consternat sa descopar deasupra troitei dintr-un sat, un imens afish pro-Basescu. Oare pana unde se poate ajunge cu nesimtirea?
Se spune ca NESIMTIREA e far de margini ! Mare inselare, pentru misei si uratorii de suflete ! Le va veni timpul , un timp ce nu este prea indepartat , si atunci cei bine credinciosi , se vor lauda cu Dumnezeu , precum psalmistul prooroceste . Ne vom uita inapoi si nici urma nu va mai fi din ei .Asa ca , doar in Dumnezeu sa nadajduim , nu in om , pentru ca omul se duce , si odata cu el si duhul sau , si gandurile lui ,si fala lui , tot . . .
Vechi 07.12.2009, 16:24:55
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

ieri era iepurashul contra la echipa ursului grizly, acum iepurashul contra monstruoasei coalitzii a purcelashului deshertelor... shi ce s-a intamplat? au cazut singuri in groapa pe care i-au sapat-o shi l-au impins shi tras ca pe orb sau chior pe adversarul urechiat, ca doar se shtie din popor ca "cine sapa groapa altuia el cade in ea"... cu sigurantza... shi iata ca iar au patzit exact asha... sau daca ne gandim ca lor le plac papushelele, au patzit-o cam asha... sau mai bine zis asha sau poate asha shi asha ... totushi cred ca asta e solistul ... sau daca vor sa conteste shi rezultatele shi sa inceapa lupta prin justitzie atunci cred ca asta e potrivit petru totzi "baietzii buni" sau cu "bun simtz"... shi infometatzi.

Last edited by vsovi; 07.12.2009 at 16:35:22.
Vechi 07.12.2009, 16:27:09
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
iepurashul contra la echipa ursului grizly, acum iepurashul contra monstruoasei coalitzii a purcelashului deshertelor... ce sa intamplat? au cazut in groapa pe care i-au sapat-o, ca doar se shtie ca cine sapa groapa altuia el cade in ea cu sigurantza... shi iata ca iar au patzit exact asha... sau daca ne gandim ca lor le plac papushelele, au patzit-o cam asha... sau mai bine zis asha sau poate asha shi asha ... totushi cred ca asta e solistul ... sau daca vor sa conteste rezultatele shi sa inceapa lupta prin justitzie atunci cred ca asta e potrivit petru "baietzii buni" sau cu "bun simtz"...
Vsovi...aceasta este exprimarea corecta " Iepuroiul contra echipei..bla bla bla"..dar nicidecum " contra la echipa lu ursu", tii minte?
Vechi 07.12.2009, 16:55:17
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Citat:
ieri era iepurashul contra la echipa ursului grizly, acum iepurashul contra monstruoasei coalitzii a purcelashului deshertelor... shi ce s-a intamplat? au cazut singuri in groapa pe care i-au sapat-o shi l-au impins shi tras ca pe orb sau chior pe adversarul urechiat, ca doar se shtie din popor ca "cine sapa groapa altuia el cade in ea"... cu sigurantza... shi iata ca iar au patzit exact asha... sau daca ne gandim ca lor le plac papushelele, au patzit-o cam asha... sau mai bine zis asha sau poate asha shi asha ... totushi cred ca asta e solistul ... sau daca vor sa conteste shi rezultatele shi sa inceapa lupta prin justitzie atunci cred ca asta e potrivit petru totzi "baietzii buni" sau cu "bun simtz"... shi infometatzi.
Vsovi...aceasta este exprimarea corecta " Iepuroiul contra echipei..bla bla bla"..dar nicidecum " contra la echipa lu ursu", tii minte?
nu tziu minte ca uit repede dar asta nu se poate uita in graba... shi nici asta... ba asta... defapt cu sigurantza asta... shi una pentru aliatzi apropo de catzelushi.

Last edited by vsovi; 07.12.2009 at 17:13:52.
Vechi 07.12.2009, 17:14:35
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
nu tziu minte ca uit repede dar asta nu se poate uita in graba... shi nici asta... ba asta... defapt cu sigurantza asta.
Dar asta cu siguranta nu o sa uiti chiar repede !!!!!
Vechi 14.12.2009, 10:35:37
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Citat:
Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Citat:
Citat:

nu tziu minte ca uit repede dar asta nu se poate uita in graba... shi nici asta... ba asta... defapt cu sigurantza asta... shi una pentru aliatzi apropo de catzelushi.
ziceam undeva asha ca un indemn ca sa se mearga la vot, un citat dintr-o melodie celebra a lui Mircea Vintila:

„bea paharul pan-la fund, bea-l tot,
da-i una peste bot, baubaului netoooooot...”

shi se pare ca cineva a luat la propriu indemnul cantecului... shi repede s-au gasit sa-l faca psihopat... ca i-a scos fara cleshte 2 dintzi lui Berlusconii... eu cred ca a fost pus de cineva din echipa lui Berlusconii ca sa-l victimizeze shi astfel sa capete stima shi sentimente pozitive in poporul italian... deci shi acolo cu tembelizorul se pacaleshte poporul... dar situatziile sunt complet diferite...

Last edited by vsovivi; 14.12.2009 at 10:39:14.
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 18:31:25
Cine are nevoie laurschepsis Umanitare 2 24.02.2011 23:01:53
Cine stie? Adriana Cluj Generalitati 2 26.08.2010 21:36:05
Cine stie? KKokos Generalitati 2 02.12.2009 18:24:33
Eu cu cine votez? ClaudiuT Stiri, actualitati, anunturi 81 02.08.2009 23:22:27