Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Te-am intrebat care este diferenta intre acele manifestari si cele pe care tu le simti altfel si reprezentative pentru Biserica ta si nu mi-ai raspuns desi chiar sunt curioasa...pentru ca as vrea sa stiu cum este evenimentul acela de fapt si cum este trait altfel decat in acele inregistrari!
|
Diferenta este ca la noi se vorbeste linistit, chiar daca unii au un timbru mult ridicat, nu se cade pe jos sau se fac crize de acelea. Deci o rugaciune normala, dar spusa in alta limba. Daca cineva face asa ceva la noi in biserica, se strang prezbiterii si cei cu darul scoaterii demonilor si se roaga pentru el.
Cat de parere negativa ar avea de noi, un preot care isi conduce turma catre Hristos nu ar trebui sa-i indemne la violenta. Or veni unii la pocaiti pentru ca dau ajutoare, dar , iti spun ca unul care stie, multi vin pentru ca gasesc dragoste crestineasca, mila, ajutor, curatie. Pe noi ne invata sa nu judecam pe nimeni [ nu zic ca eu am reusit

], sa nu uram, sa ajutam, sa nu barfim sau catalogam, sa nu numim "prosti" pe altii, sa iertam, sa fugim de pacat, sa ne rugam pentru dusmanii nostri. Si, spunandu-ti-se asta atat de des, ajungi sa pricepi pana la urma. De aceea vin multi la pocaiti: pentru ca incercam sa ne purtam cu ei cum I-ar place lui Hristos sa ne purtam. Pe putini ii intereseaza istoria, dar caracterul crestin e preferat de multi.