![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am incheiat. Sa va lumineze Dumnezeu ,mai ales pe cei care ati plecat de la ortodoxie si v-ati botezat la sectanti. |
|
|||
|
|||
![]()
Draga sora, ai grija la oamenii astia ca sunt plin de venin, nu le raspunde provocarilor.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ano, chiar ca ai luat locul Andruscai. Ea s-a facut fata serioasa si scrie mesaje cu substanta, dar tu parca te crezi la "Cronica carcotasilor." Chiar nu poti da mai mult?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Andrusca era si este fata serioasa si iubire fata de Dumnezeu, ma gandesc tu o sa reusesti sa te faci serioasa? nu-mi raspunde, raspunde-ti tie. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Raspund, ca sunt pe forum. Deci eu nu pot intelege mai mult, asa ca tu imi scrii pe inteles. Ok, ce ar trebui sa inteleg din mesajele tale? Ca ele nu spun nimic concret, doar batjocuri fara dovezi , un fel de tra-la-la ce rai sunteti voi...
|
|
||||
|
||||
![]()
fiecare intelege dupa puteri. in fata secatrilor asta e raspunsul meu
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Crucea apare in Vechul Testament clar.Cei care nu-l vor purta pe frunte,nu vor fi salvati.Asta apare unde se vb despre Iisus.Dar voi de ce ati scos "semnul crucii" si ati lasat doar "un semn"?
|
||||
|
||||
![]()
Pai le-a trimis o profetie Scaraoschi...Scoateti crucea ca nu e corect cum scrie acolo!!!!! ( ma ardeee!) si ei au sarit vigilenti sa indeplineasca profetia de la " Dumnezeu"!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce spui tu gasim in Apocalipsa, Noul Testament, dar e vorba de "pecetea" lui Dumnezeu pe fruntile oamenilor. De unde s-a ajuns la semnul crucii? Si arata-mi si mie unde am scos 'noi" semnul crucii, ca eu nu il gasesc nici in Biblia ortodoxa. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|