Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.12.2009, 16:29:01
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Pentru că ei cred în Hristos, nu în Constantin și Elena.
In mandria voastra nu puteti accepta ca exista sfinti.
Am incheiat.
Sa va lumineze Dumnezeu ,mai ales pe cei care ati plecat de la ortodoxie si v-ati botezat la sectanti.
Vechi 09.12.2009, 16:30:36
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
In mandria voastra nu puteti accepta ca exista sfinti.
Am incheiat.
Sa va lumineze Dumnezeu ,mai ales pe cei care ati plecat de la ortodoxie si v-ati botezat la sectanti.
Draga sora, ai grija la oamenii astia ca sunt plin de venin, nu le raspunde provocarilor.
Vechi 10.12.2009, 09:49:43
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Draga sora, ai grija la oamenii astia ca sunt plin de venin, nu le raspunde provocarilor.
ei saracii n-au nimic, diavolul din ei vorbeste. ar trebui sa ne rugam pentru ei si poate asa ar putea avea pace sufleteasca si nu ar mai bantui pe aici. am tinut sa fac aceasta remarca pentru ca nu lor le raspundem la provocari si celui cu coada
Vechi 10.12.2009, 09:52:29
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Ano, chiar ca ai luat locul Andruscai. Ea s-a facut fata serioasa si scrie mesaje cu substanta, dar tu parca te crezi la "Cronica carcotasilor." Chiar nu poti da mai mult?
Vechi 10.12.2009, 10:06:17
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Ano, chiar ca ai luat locul Andruscai. Ea s-a facut fata serioasa si scrie mesaje cu substanta, dar tu parca te crezi la "Cronica carcotasilor." Chiar nu poti da mai mult?
eu iti scriu doar mesaje pe care sa le intelegi, nu pot sa scriu mai mult de atat ca n-ai intelege. asta e. pana nu esti convinsa "cum ma cred si parca unde as fi" in locul tau m-as abtine. imi stii parerea despre sectari si ar trebui sa propovaduiesti la tine in iad, de mine nu se prinde erezia. uite ca mi-am facut cruce.
Andrusca era si este fata serioasa si iubire fata de Dumnezeu, ma gandesc tu o sa reusesti sa te faci serioasa? nu-mi raspunde, raspunde-ti tie.
Vechi 10.12.2009, 10:12:54
Senior Member

Implicit

Raspund, ca sunt pe forum. Deci eu nu pot intelege mai mult, asa ca tu imi scrii pe inteles. Ok, ce ar trebui sa inteleg din mesajele tale? Ca ele nu spun nimic concret, doar batjocuri fara dovezi , un fel de tra-la-la ce rai sunteti voi...
Vechi 10.12.2009, 10:23:29
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

fiecare intelege dupa puteri. in fata secatrilor asta e raspunsul meu nu am ce discuta in fata unor aberatii si a unor blasfemii. scurt pe doi. in momentul in care ai sa citesti despre ortodoxie, TOT, nu ideile desantate ale demonilor vostri, exista sanse de discutie, pana atunci n-ai decat sa intelegi ce "tra-la-la" vrei tu. ti-am spus, de mine nu se lipeste erezia. dar diavolul din tine asta nu sta linistit, pana nu-si scuipa aberatiile, nu poate dormi. nu esti obligata sa raspunzi, chiar daca esti pe forum, dar cum ziceam... ala cu coada nu poate sta cu mana-n san. si ca sa nu mai lungesc vorba prea mult, si sa te citez "ignora-ma", lasa-ma langa Dumnezeu.
Vechi 09.12.2009, 19:08:25
Ioana-Andreea's Avatar
Ioana-Andreea Ioana-Andreea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2009
Locație: Ploiesti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Ioana-Andreea
Implicit

Citat:
Pentru că ei cred în Hristos, nu în Constantin și Elena.
nu,ei cred in Luther,White si altii.
Crucea apare in Vechul Testament clar.Cei care nu-l vor purta pe frunte,nu vor fi salvati.Asta apare unde se vb despre Iisus.Dar voi de ce ati scos "semnul crucii" si ati lasat doar "un semn"?
Vechi 09.12.2009, 19:10:38
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ioana-Andreea Vezi mesajul
Crucea apare in Vechul Testament clar.Cei care nu-l vor purta pe frunte,nu vor fi salvati.Asta apare unde se vb despre Iisus.Dar voi de ce ati scos "semnul crucii" si ati lasat doar "un semn"?
Pai le-a trimis o profetie Scaraoschi...Scoateti crucea ca nu e corect cum scrie acolo!!!!! ( ma ardeee!) si ei au sarit vigilenti sa indeplineasca profetia de la " Dumnezeu"!
Vechi 09.12.2009, 19:14:33
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ioana-Andreea Vezi mesajul
Ionica, draga, hai sa lamurim. In Vechiul nu se vorbeste de Iisus, caci nu se nascuse. Se profeteste despre El dar nu se foloseste acest nume.

Ce spui tu gasim in Apocalipsa, Noul Testament, dar e vorba de "pecetea" lui Dumnezeu pe fruntile oamenilor. De unde s-a ajuns la semnul crucii?

Si arata-mi si mie unde am scos 'noi" semnul crucii, ca eu nu il gasesc nici in Biblia ortodoxa.
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vorbirea in limbi la penticostali... lacrimi Secte si culte 2217 03.04.2012 13:35:20
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? Raul Ortodox Secte si culte 120 28.05.2011 01:21:11
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50