![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hristos nu poate fi in cineva care nu il cinsteste. E posibil ca neoprotestantii sa fi scos din N.T. versetele unde Mantuitorul vorbeste despre cruce. De ce sectantii nu isi fac cruce ? |
|
|||
|
|||
![]()
Asa e ,e bine sa ne oprim aici.
Doamne ajuta ! |
|
|||
|
|||
![]()
Merci, Danut, esti un dragut ca de obicei. Dar, iarasi, "crucea sfanta" e un termen abstract pe care nu il poti explica.
Apostolii nu aratau demonilor crucea, nu le citeau molitve, ci ziceau simplu: "Iesi afara din omul acesta" . Si demonii ieseau, pentru ca ei erau investiti cu autoritate de la Dumnezeu. Dar acum Il inlocuim pe Hristos cu cate si mai cate ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru că ei cred în Hristos, nu în Constantin și Elena.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Luca 9:23 Și zicea către toți: Dacă voiește cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-și ia crucea în fiecare zi și să-Mi urmeze Mie; Luca 14:27 Și cel ce nu-și poartă crucea sa și nu vine după Mine nu poate să fie ucenicul Meu. Matei 10:38 Și cel ce nu-și ia crucea și nu-Mi urmează Mie nu este vrednic de Mine. Marcu 8:34 Și chemând la Sine mulțimea, împreună cu ucenicii Săi, le-a zis: Oricine voiește să vină după Mine să se lepede de sine, să-și ia crucea și să-Mi urmeze Mie. Marcu 10:21 Iar Iisus, privind la el cu dragoste, i-a zis: Un lucru îți mai lipsește: Mergi, vinde tot ce ai, dă săracilor și vei avea comoară în cer; și apoi, luând crucea, vino și urmează Mie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cele sfinte nu sunt pentru caini si nici margaritarele pentru porci. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu daca te va convinge ,asa veti ramine pina la sfarsitul veacurilor ,spune sf.Lavrentie de la Cernigov. Neoprotestant ,protestant inseamna a protesta ,ce are protestul cu dreapta credinta? Preot iti putem recomanda noi. |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta!Ma bucur ca ai inteles.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am incheiat. Sa va lumineze Dumnezeu ,mai ales pe cei care ati plecat de la ortodoxie si v-ati botezat la sectanti. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|