![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar pe unde a ajuns Adventismul ? ...Sahara , Tibet , Padurile Amazoniene...de sar duce cu totului acolo , cu sediu cu tot... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
PS: Sediul vostru inca este inconjurat de Moscheie Musulmane. Iar crestinii de acolo sunt pe duca. Ce faceti? Va mutati sediul? Constantinopolul a fost construit in cinstea Imparatului Constantin. Il adorati si voi si Catolicii? A fost Constantin un Sfant? A fost el Crestin? A fost botezat pe patul de moarte de catre un preot Arian. E valabil la voi, ortodocsii, un astfel de botez? Sarbatoarea Nasterii Domnului, cunoscuta in popor si sub denumirea de Craciun, nu a fost praznuita de la inceput pe 25 decembrie. Prin serbarea Craciunului pe 25 decembrie, a fost posibila si inlocuirea cultului inchinat lui Mithra, zeul soarelui. Sarbatoarea pagana era legata de solstitiul de iarna, 22-23 decembrie, considerata a fi momentul in care se naste Soarele, numita Dies natalis Solis Invincti - Ziua de nastere a Soarelui nebiruit. http://www.crestinortodox.ro/craciun...-la-crestinism De ce scrie in buletinul CrestinOrtodox ca Craciunul a fost la origine o sarbatoare pagana? (scuze, dar am multe intrebari de pus si cred ca nu numai eu) |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Geony;193361]Adventismul este CULT , nu BISERICA.
QUOTE] Nu este nici macar cult, este SECTA. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=dani2004;193522]
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Biserica este numita si Biserica mormona.Asta nu inseamna ca e biserica lui Hristos.
|
|
|||
|
|||
![]()
Acest lucru poate fi perfect valabil și pentru Biserica Ortodoxă. Nu titulatura dă veridicitatea unei biserici, ci respectarea învățăturii lui Hristos, or aici ceva cam scârțâie...
|
|
|||
|
|||
![]()
Din fericire Biserica Ortodoxa nu este o secta - o biserica care nu face parte din Biserica oficiala - ci este Biserica care a fost instituita prin Jertfa lui Iisus pe cruce si care exista de la Cincizecime cu , continuitate vreme de 2000 de ani.Nu este o biserica care profeseaza un alt Hristos , un "hristos mincinos" , ci ca Biserica Adevarata si Mireasa are marturisirea cea adevarata al lui Hristos si profeseaza pe Hristos.Din pacate despre Biserica ta care a aparut in secolul 19 nu putem spune acelasi lucru, ci dimpotriva ca este cu adevarat o secta , la fel ca martorii lui Iehova si mormonii.Despre aceste trei "culte" putem spune in mod evident ca sunt "hristosi mincinosi" si niste curve,miresele Antihristului.Pentru ca profeseaza un cu totul altfel Dumnezeu si o alta evanghelie si tagaduiesc pe Fiul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=tricesimusseptimus;193546]
Citat:
Eu sunt adept al BO. Nu , ca BO are o istorie si o traditie ...sectele sunt celea ce au aparut de cativa anisori... |
|
|||
|
|||
![]()
Pe adunarea mea scrie "Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea", nu Cultul AZȘ.
Citat:
Da, sar (sic). Adventiștii sunt foarte săritori când e vorba de misionarism. ![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|