Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.12.2009, 08:58:38
tricesimusseptimus tricesimusseptimus is offline
Banned

Data înregistrării: 15.10.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Da, Sinoadele Ecumenice sunt specifice Bisericii Ortodoxe ( de aia le contesti) care a combatut erezii grave, care a stabilit temelia de Credinta ca pavaza exact impotriva ereticilor, si care a luptat pentru Unitatea Bisericii!
Cum au combătut și cum au luptat ca la sinodul latrocinium cu ciomegele? Ti-ai creat o imagine prea idilică cu privire la sinoadele "specifice Bisericii Ortodoxe", însă nu e vina ta...

Citat:
Nu imi spune mie ca gasesc ceva din ce a spus White in Biblie, White este un nimic...unde era ea in primul secol crestin sa auda cele spuse de Sfintii Apostoli lumii intregi
Era unde erai si tu și eu... nu e cazul să te mai bați cu cărămida-n piept că ți se desprinde pleura.

Citat:
exista cultul Adventist la Ierusalim, acolo unde este Biserica Ortodoxa, mama intregii crestinatati?
Bineînțeles că există! Biserica Adventistă este reprezentată în multe zone în care BO n-a ajuns și probabil nici nu va ajunge vreodată. Informează-te.

Citat:
Nu exista nici una, deci inceteaza sa ne mai spui noua ce spunea White si cum intamplator a tesut erezii pe baza Bibliei!
Să "încetez"? Mă faci să râd. Cine are obsesia White? Cine vede tot... alb înaintea ochilor, postare de postare?

Citat:
White a fost si este o murdarie pentru Crestinismul Adevarat, o epileptica mincinoasa si plagiatoare
Dacă este o murdărie, de ce te mai bălăcești în această murdărie? Renunță la ea, du-te și te spală, apoi revino cu subiecte mai serioase.

Citat:
pozitia lui Miller si modul cum interpreta el in lanul se secara Biblia in timp ce era chinuit de insolatie si avea frisoane, deci a inspirat-o Miller in toata aceasta panarama si nicidecum Dumnezeu, recunoaste si nu te mai fofila!!
Nu mai scrie așa de apăsat, îngroșat, nervos, că faci confuzii de loc și persoană.

Last edited by tricesimusseptimus; 12.12.2009 at 09:02:03.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase PetruD Morala Crestina 947 03.02.2013 10:31:35
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? sophia Nunta 52 18.10.2010 12:02:02
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti mihailt Generalitati 8 17.04.2010 02:20:05