Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Da, Sinoadele Ecumenice sunt specifice Bisericii Ortodoxe ( de aia le contesti) care a combatut erezii grave, care a stabilit temelia de Credinta ca pavaza exact impotriva ereticilor, si care a luptat pentru Unitatea Bisericii!
|
Cum au
combătut și cum au
luptat ca la sinodul
latrocinium cu ciomegele? Ti-ai creat o imagine prea idilică cu privire la sinoadele "specifice Bisericii Ortodoxe", însă nu e vina ta...
Citat:
Nu imi spune mie ca gasesc ceva din ce a spus White in Biblie, White este un nimic...unde era ea in primul secol crestin sa auda cele spuse de Sfintii Apostoli lumii intregi
|
Era unde erai si tu și eu... nu e cazul să te mai bați cu cărămida-n piept că ți se desprinde pleura.
Citat:
exista cultul Adventist la Ierusalim, acolo unde este Biserica Ortodoxa, mama intregii crestinatati?
|
Bineînțeles că există! Biserica Adventistă este reprezentată în multe zone în care BO n-a ajuns și probabil nici nu va ajunge vreodată. Informează-te.
Citat:
Nu exista nici una, deci inceteaza sa ne mai spui noua ce spunea White si cum intamplator a tesut erezii pe baza Bibliei! 
|
Să "încetez"? Mă faci să râd. Cine are obsesia White? Cine vede tot... alb înaintea ochilor, postare de postare?
Citat:
White a fost si este o murdarie pentru Crestinismul Adevarat, o epileptica mincinoasa si plagiatoare
|
Dacă este o murdărie, de ce te mai bălăcești în această murdărie? Renunță la ea, du-te și te spală, apoi revino cu subiecte mai serioase.
Citat:
pozitia lui Miller si modul cum interpreta el in lanul se secara Biblia in timp ce era chinuit de insolatie si avea frisoane, deci a inspirat-o Miller in toata aceasta panarama si nicidecum Dumnezeu, recunoaste si nu te mai fofila!!
|
Nu mai scrie așa de apăsat, îngroșat, nervos, că faci confuzii de loc și persoană.