![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt "dezechilibrat" pentru ca caut Adevarul vazand ca vin dintr-o lume unde minciuna este ridicata la rang de dogma. De asta nu pot sa inchid ochii, nu pot sa inghit ipocrizia si lucrurile pe care tu le numesti "barfe"! Si ca sa'ti faci un mic update despre persoana mea, eu inca NU AM BOTEZUL ADEVARAT, CEL ORTODOX! Si ca sa inchei draga frate, nu te mai arunca asa si nu mai incerca sa ascunzi mizeria sub "pres". Adevarul iese intotdeauna la suprafata, chiar si'n cazul bisericutilor voastre mici! Cu respect, un dezechilibrat! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Important e, cred, sa cauti "Ortodoxia inimii", cum spunea Pr. Serafim Rose, nu cea a perfectiunii formelor exterioare. Sunt bune si formele exterioare, dar Dumnezeu se uita mai mult la inima omului. "Mila voiesc, iar nu jertfa", asa e scris in Biblie. Si fariseii erau aproape perfecti in practicarea formelor exterioare ale religiei iudaice, pacat insa ca inima lor nu era... In concluzie, cred ca te-ar ajuta f.f.f. mult scrierile Pr. Serafim Rose, mai ales viata sa si scrisorile sale. trimise lui Alexey Young Bogdan. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exemplul Pr. Rose, care a ales sa fie in Biserica, ti se potriveste perfect si tie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apropo, in discutiile despre niste ortodocsi proaspat convertiti din Africa care erau pe stil nou, Pr. Serafim Rose sustinea ca calendarul e de o mai mica importanta. Pr. Serafim raspundea astfel unor atacuri din partea super-corectilor din ROCOR. E f. util de citit viata sa. Bogdan. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chestiunea calendarului comparata cu ecumenismul care face ravagii astazi (sau in vremea Pr Rose) pare, intr-adevar, de mai mica importanta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In ceruri cu cine au praznuit Sfantul Paste in trecut? Cu Sfantul Policarp sau cu Anicet vazand ca praznuiau Sfantul Paste la date diferite? Dar cand la noi e ziua si'n cealalta parte a planetei e noapte si noi sarbatorim Sfantul X si ceilalti sarbatoresc Sfantul Y oare cu cine slujeste si Cerul? Dar bineinteles ca acest lucru nu e posibil vazand ca pamantul este plat. Sa curga "justificarile"... |
|
|||
|
|||
![]()
Precis esti obosit. Sfintul X il sarbatoresc tot la aceeasi data, indiferent daca la tine sa intimpla sa fie noapte.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Botezul | Hartford | Biserica Ortodoxa Romana | 34 | 30.12.2009 13:30:00 |
botezul | dulcineea | Mirungerea(Ungerea cu Mir) | 70 | 09.09.2008 10:17:27 |
Botezul | ionut | Botezul | 33 | 03.12.2006 12:48:10 |
botezul | mircea/ovidiu | Mirungerea(Ungerea cu Mir) | 0 | 28.08.2005 01:10:00 |
|