Citat:
În prealabil postat de Brielle
...iar pe dealta parte scrie despre Iisus si fecioara Maria si tot neamul lui David si sunt slaviti...desigur Christos nu este recunoscut ca fiu al lui Dumnezeu ci este considerat prooroc.Deci daca fecioara Maria a nascut neprihanita un prunc de unde sa-l fi avut ? ...asta nu mai explica coranul. :))) Mie-mi ajunge ca recunosc si ei ca acestia au existat. :))
Papa a declarat nu demult ca copiii nebotezati au voie totusi in rai...ca pana acum biserica catolica nu era de parerea asta...:))) yuppyyyy papa a abrogat iadul pentru copiii nebotezati...bine ca a castigat el campania ca daca venea altul cine stie...:)))
Hai sa fim seriosi...asta o hotaraste mai marele bisericii?
Mi se pare cel putin de rasul lumii...
Sotul meu este catolic si crestin, vine cu mine la biserica ortodoxa uneori duminica si chiar n-am nimic impotriva nimanui si a altor religii...sa fie cu totii sanatosi si sa creada din tot sufletul in ce vor ei...dar prefer sa raman la ortodoxia mea care nu se contrazice singura in afirmatii...
http://www.focus.de/politik/ausland/...aid_54188.html
|
Ce conteaza daca musulmanii nu cred in dumnezeirea Mantuitorului? Ne inchinam la acelasi "zeu", doar ca fiecare popor il intelege diferit. Saracii Sfintii Parinti de la Primul Sobor Ecumenic; Sfantul Spiridon, Sfantul Nicolae care i-a dat O PALMA lui Arie datorita ineptiilor eretice sustinute de acesta; dupa spusele unora de aici, si acestia poate erau "bolnavi psihic"!
Musulmanii tagaduiesc dumnezeirea (LA FEL FACEAU SI ARIENII CARE AU FOST DATI ANATEMEI SI NUMITI ERETICI) si rolul mantuitor a lui Hristos dar nu e nimic; PACE FRATILOR, IUBIRE SI TOLERANTA!
Aveti voi mai multa intelepciune decat Sfintii Parinti? Daca arienii, nestorienii, s.a.m.d. au fost ERETICI pentru Sfintii Parinti, acum voi defapt afirmati contrariul, zicand ca nu e asa!
Nu stiu cum te-ai casatorit tu cu un... romano-catolic si nu catolic vazand ca catolici sunt Ortodocsii, adica Drept-credinciosii!
Preotul ortodox care v'a cununat a uitat ca romano-catolicii sunt eretici? Dar partea "exploziva" vor fii copii, un soi de ecumenisti sincretisti. Cu Filioque sau fara? Cu purgator sau fara? Cu papa sau fara papa?
Halal iubire si toleranta!
Dar sa continuam cu iubirea asta umano-degenerata!
Parerea unei persoane nascute in romano-catolicism si trecuta la Dreapta Credinta!