![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tu esti pentru unirea cu romano-catolicii, (FII ATENTA) ei pastrand toate ereziile ca filoque, purgator, infailibilitate, primat papal, s.a.m.d.? Esti de acord si cu o eventuala unire cu protestantii, care o denigreaza pe Maica Domnului si au numai 2 taine pe care le inteleg doar ca niste simboluri? Si cand zic unire ma refer la comuniunea euharistica, adica sa ne impartasim toti din acelasi Potir, sa mergem la ei la "biserica", ei sa vina la noi, s.a.m.d.! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In Cipru nu s-a semnat... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu draga mea, indraznesc! Pe mine asa m-a invatat Hristos! nu sa fiu papleaca, manipulabil, timid, gura casca, ci treaz, realist si pragmatic intr-o lume PROFUND mincinoasa si ticaloasa...dar foarte frumoasa :))! Aici difera intelegerea noastra despre ortodoxie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Andrei, scutura-ti din minte pentru o clipa reactia de mare rivnitor si fii pentru o clipa mai REALIST: reactie de genul - Vai cum se poate sa pateasca un Mare Duhovnic asa ceva care in trecut a spus si a facut!? care ar fi o imagine iluzorie, fantezista, cind si ei, de fapt, sunt ca toti oamenii, imbatrinesc se sclerozeaza, fac pe ei, bat cimpii, etc, orice este posibil! Dumnezeu sa-i ajute pe Duhovnicii nostrii batrini de zile! Last edited by andreicozia; 07.01.2010 at 21:45:23. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Una este dialogul cu ceilalti, rugaciunea pentru ei, faptele bune pentru ei... Alta este conferinta ecumenica in care ortodoxul, protestantul si neoprotestantul se intalnesc si dau "declaratii comune" despre BEM (Botez, Euharistie, Mirungere), ca si cum noi si ei am practica acelasi lucru! Ti-am scris si mai sus asta, dar ai fentat elegant si nu ai vrut sa comentezi. Trebuie sa inceteze odata aceasta confuzie intre "principiile ecumeniste" (sa ne cunoastem, sa dialogam etc) si monstruozitatea eretico-financiaro-politica care a devenit miscarea ecumenica si structurile sale din care cu mandrie fac parte si unii din ierarhii nostri (CEB etc). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
...iar pe dealta parte scrie despre Iisus si fecioara Maria si tot neamul lui David si sunt slaviti...desigur Christos nu este recunoscut ca fiu al lui Dumnezeu ci este considerat prooroc.Deci daca fecioara Maria a nascut neprihanita un prunc de unde sa-l fi avut ? ...asta nu mai explica coranul. :))) Mie-mi ajunge ca recunosc si ei ca acestia au existat. :))
Papa a declarat nu demult ca copiii nebotezati au voie totusi in rai...ca pana acum biserica catolica nu era de parerea asta...:))) yuppyyyy papa a abrogat iadul pentru copiii nebotezati...bine ca a castigat el campania ca daca venea altul cine stie...:))) Hai sa fim seriosi...asta o hotaraste mai marele bisericii? Mi se pare cel putin de rasul lumii... Sotul meu este catolic si crestin, vine cu mine la biserica ortodoxa uneori duminica si chiar n-am nimic impotriva nimanui si a altor religii...sa fie cu totii sanatosi si sa creada din tot sufletul in ce vor ei...dar prefer sa raman la ortodoxia mea care nu se contrazice singura in afirmatii... http://www.focus.de/politik/ausland/...aid_54188.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe de alta parte chiar si in unele interviuri nu ai cum sa-ti dai seama daca sufera psihic. Bolile psihice sunt cele mai dificile de depistat si dau de furca chiar si psihiatrilor. Le ia FOARTE MULT timp sa puna un diagnostic , la ceva ce nu sare imediat in ochi..la asta faceam referire |
|
||||
|
||||
![]()
sa nu judecam oamenii, Doamne fereste! insa darul dreptei credinte vine laolalta cu o mare responsabilitate - de a-i ajuta pe altii sa cunoasca Adevarul, atata cat putem noi pacatosii sa o facem.. eu cred ca vom fi intrebati si asta la Judecata.. sa va dea Dumnezeu intelepciune, tie si sotului tau. Sa il lumineze Hristos in Sfanta Sa Biserica. e foarte bine ca vine la Liturghie, acolo lucreaza harul cel mai mult, nu se stie cand il poate lumina.. :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
eu nu sunt de acord cu asta - de la o anumita varsta s-a sclerozat parintele arsenie, sau parintele iustin si gata, ii izolam. sa incercam sa ne gandim si la duhul ortodox, caci duhul acesta este intreg. sa vedem, ce aflam astazi se potriveste cu ce se afirma de peste 2000 de ani? daca nu, de ce nu? daca da, Slava lui Dumnezeu! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mărturisire de credinta impotriva Ecumenismului (!!) | colaps | Generalitati | 72 | 27.12.2015 02:21:26 |
Mucenicie s-au Sinucidere? | Sanduu | Generalitati | 32 | 01.03.2012 11:46:27 |
Declaratia egumenilor Muntelui Athos impotriva ecumenismului | catalin2 | Dogmatica | 13 | 25.12.2011 13:58:57 |
Marturisirea de Credinta impotriva ecumenismului | BogdanF2 | Generalitati | 4 | 30.09.2009 19:48:32 |
Va rog sa cititi si sa nu va panicati.Sa ne pregatim pentru mucenicie! | ortodox4life | Generalitati | 56 | 11.02.2009 20:08:14 |
|