![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai asta am zis si eu, numai ca nu am exagerat asa mult ca tine.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cand te joci, nu-L amesteci pe Dumnezeu. Important e ca orele de joc sa nu fie mai multe decat orele de rugăciune. Și ușor ușor pofta de jocuri dispare. Mai bine citești o carte. Eu vorbesc în calitate de gamer aproape înrăit însă, acum, mulțumesc lui Dumnezeu și forumului creștinortodox.ro, am reușit să minimalizez interesul pentru jocuri.
Jocurile reprezintă modalitatea cea mai simplă de pirdere de timp. Acest timp l-am înlocuit cu o carte bună (gen Dan Puric, Cioran, Petre Țuțea, literatura română) e EXTRAORDINAR !!! Vă pup și vă îndemn să înlocuiți obiceiurile rele cu cititul, căci numai prin cărți distingem perfect BINELE de RĂU. Doamne ajută! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Internetul / jocurile pe calculator | mekahekaleka | Generalitati | 2 | 13.01.2013 13:47:02 |
problemele noastre + problemele altora = un ocean de probleme | VladCat | Spiritualitatea ortodoxa | 11 | 07.06.2012 09:49:48 |
Problemele si coruptia Bisericii | Odinsson | Morala Crestina | 73 | 08.02.2012 08:05:20 |
Despre problemele tinerilor | Laura19 | Generalitati | 1 | 21.07.2011 12:43:15 |
|