![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Da, cata imaturitate si insensibilitate; " eu i-as face, eu i-as drege...", dar dumneata, te-ai gandit vre-o clipa, dumneata ce ti-ai face ? Crezi ca esti perfect pentru statutul pe care-l detii, crezi ca esti remunerat in mod echitabil fata de ceea ce intreprinzi ? Crezi ca esti demn de admirat si inteles ? Crezi ca esti perfect, pentru a emite atatea critici fata de un om care se considera nedreptatit, poate justificat.
Un preot este , inainte de toate un om, cu nevoi si responsabilitati sociale, nu este un duh si nici nu-l face harul pe care-l detine, doar ii atribuie si o indatorire sufleteasca fata de semeni, pe care o avem cu totii, de altfel.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Program de contabilitate pentru parohii. | ibamatei | Generalitati | 1 | 23.02.2016 08:11:54 |
La Multi Ani..Tara mea de lacrimi,tara mea de dor | Scotland The Brave | Generalitati | 15 | 25.01.2012 05:24:16 |
Cum reusesc preotii din tara sa construiasca biserici? | sophia | Preotul | 37 | 18.02.2010 11:34:27 |
preotii de oras si cei de la tara | rentea | Preotul | 19 | 27.10.2009 00:08:14 |
parohii | urzicuta | Preotia (Hirotonia) | 20 | 05.09.2009 22:40:15 |
|