![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Citeste capitolul "Nadejdea crestina" si vei intelege.
Citat:
Nu invataturile sunt problema ci cunoasterea lor si punerea in practica. Credinciosul ortodox nu le cunoaste (ii sunt bagate pe gat altele care preamaresc clerul si biserica). P.S. Si eu am fost ortodox. Abia de vreo 4 ani fac parte din alt cult. M-ai inteles gresit. As vrea sa scot la suprafata lucrurile foarte bune din "Invatatura de credinta ortodoxa", care din pacate nu sunt cunoscute. |
|
|||
|
|||
![]()
Faptul ca crezi in majoritatea punctelor din Crez ,nu te pune pe ganduri?De unde vin aceste invataturi? Cum ar fi lumea fara ele?
Ele chiar sunt un tezaur comun ale crestinatatii. Deci biserica care a nascut aceste invataturi,prin comuniununea atator sfinti in sinoade,chiar purta adevarul in ea. Ce ar mai fi nou,pentru aceasta Biserica? Vremurile s-au tulburat,dar nu ea,asa ca nu inteleg de ce astazi nu o mai apreciati |
|
|||
|
|||
![]()
Ma pune pe ganduri faptul ca aceste puncte din Crez a trebuit sa le gasesc aprofundate si crezute cu adevarat in alta biserica.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se accepta Ortodoxia primelor veacuri ca radacina comuna? |
|
|||
|
|||
![]()
Se accepta ceea ce este in armonie cu Sfanta Scriptura. De fapt, insasi Sfanta Scriptura (singura Carte unde gasim invataturile Domnului Iisus Hristos si ale Sfintilor Sai Apostoli) trebuie sa fie radacina comuna.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu cred ca radacina comuna este Domnul Iisus si Evanghelia Sa.Acolo am putea gasi multe puncte comune. Noi si toti oamenii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. "Nu se accepta" insusirea de catre o biserica, a ceea ce ne-a fost lasat de Dumnezeu. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|