Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Alte Religii

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.02.2010, 11:05:35
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de amarius Vezi mesajul
Mi-am administrat acest sfat Aline, dar nu de la cei comunisti religiosi.
Da, am inteles, cei care nu se incadreaza cu parerile tale sunt "comunisti religiosi".

Citat:
1. Biserica Ortodoxa nu a fost desfiintata.
Nu, doar organizatiile ortodoxe, asa cum am spus, inclusiv OD care la acea ora era totusi o organizatie ortodoxa in ciuda framantarilor..

Citat:
2. Sectele religioase nu vorbeau la predica politica sau de alte biserici.
Nici in B.O. nu se facea politica.
Daca se vorbea de ortodocsi asa agresiv cum se face acum nu stiu, dar nu stiu ce relevanta are.

Citat:
Poate dupa revolutie, dar si atunci prea putin sau erau exeptii. Este un neadevar de a crede asa ceva, de fapt ai libertatea de a te informa personal.
Care este neadevarul?

Citat:
(De altefel), asa am sa fac, nu-mi este rusine de a gresi si de a invata vreo limba.
De unde esti? Ce nationalitate?

Citat:
Poti intelege asa dar nu este asa.
Eu zic sa de-a D-zeu sa fie cat mai multi preoti credinciosi precum acesta care-l lauda pe D-zeu, si eu la randul meu il laud pe D-zeu ptr. asa preoti.
Singurul lucru de care as fi in stare este ca m-as bucura de romanii, maghiarii,... credinciosii din biserica Ortodoxa, ptr. a fi cu D-zeu impreuna. Sa dea Domnul cat mai multi credinciosi ortodocsi pocaiti, dupa Cuvantul Sau.
Preoti ortodocsi buni sunt multi, chestia e ca voi ii vedeti doar pe cei care o apuca pe caile voastre, si va dau nas, asta e baiul.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Oastea Domnului pacatoasa Generalitati 48 17.09.2015 12:14:56
Oastea Domnului andreea h Dogmatica 4 01.06.2013 09:35:35
Oastea Domnului danyel Biserica Ortodoxa Romana 182 26.11.2012 23:40:50
Oastea Domnului juana302 Generalitati 4 23.07.2008 15:16:43
Oastea Domnului paraschevaiasi Generalitati 2 22.02.2007 23:03:48