![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci ei aici ne spun parascovenii, ca vai la ei adventistul o rupe cu pacatul instant...si acolo toti sunt niste ingeri zburatori, cand de fapt ei nici nu stiu cu ce se ocupa membrii comunitatii lor, si dacaaaaa...afla, ni-l trimite tot noua, pentru ca ei nici nu-si bat capul...de atata iubire crestineasca ce izovoraste din comunitate! Doamne, Doamne...nici nu mi-am imaginat ca se pot purta asa cu oamenii, la ananghie ii pescuiesc...si daca le strica " imaginea", il sutesc urgent! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
pai toti desfranatii si toti pacatosii din randul NP sunt dati afara (teoretic) si pusi pe seama BO. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E ca si cum eu m-as duce si as "mesteri" ceva la franele unui sofer, dupa care ma duc si il intreb tot eu precum niznaiu' ....de ce oare i se strica masina mereu, ca s-ar vrea mecanic bun...dar habare nu are ce e cu el? Adica ei habar nu au cum sa isi rezolve problemele, care se stie ca apar, ca asa-i viata, si ne intreaba pe noi de ce, si cum de nu reusim sa ni le rezolvam, auzi pozna? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Stai linistita. Multi dintre cei exclusi raman mai departe in comunitatea adventista, doar ca nu mai au calitatea de membri (pe care si-o pot recapata, in functie de atitudinea lor). Omul mai greseste dar se mai si indreapta. Iar un adventist care a gresit, nu se va indrepta la ortodocsi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu ai auzit bine, încearcă pe viitor să închizi sursele de zgomot perturbator. Excluderea (care nu e "urgentă") este o măsură de ultimă instanță, dar nici aceasta nu înseamnă bararea accesului la Biserică și activitățile ei. Și fii liniștită, nu aveți voi nevoie să vă "bateți capul" cu persoanele excluse de adventiști (nici n-ați putea-o face, nu vă bateți capul nici cu persoanele-problemă binecunoscute din B.O.), acestea participă mai departe la programul bisericii ori în cel mai rău caz abandonează credința.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pai BOR nu exclude pacatosii pentru ca e acolo mereu pentru momentul in care vor decide si ei sa paraseasca pacatul....asta inseamna Biserica, nu un club...din care dai afara membrii care iti strica imaginea, nu ti se pare? Parca spuneai ca Biserica lui Hristos sunt toti care cred in Hristos...si atunci cum adica voi dati afara din Biserica? Se vede ca sunteti total in afara a ceea ce trebuie sa fie crestinismul...si nu puteti intelege lucrurile, si va contraziceti rau de tot...cand uitati sa mai jucati rolul adventistului bun si bland!!! ![]() Pe pastor cine il da afara cand pacatuieste, sau el nu pacatuieste...cui ii spune ca pacatuieste, ca sa se poata decide de catre comunitate sa fie dat afara in ultima instanta???
|
|||
|
|||
![]() Citat:
- După ultima instanță, nu pleacă nicăieri (daca aleg ei), participă în continuare la serviciile divine ale Bisericii (dar asta am mai spus-o, fii atentă pe viitor). - Credința trebuie dovedită cu fapte, altfel cum te mai poți numi "credincios"? - Pastorul este și el om, poate greși. Dacă face fapte reprobabile poate fi exclus și el de către membrii comunității din care face parte. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si daca pastorul se ascunde de comunitate, si ea nu stie ce face pastorul...cum se poate hotari ceva, si cum se evalueaza corect credinta lui? Cum s-a numit Sfantul Petru pe timpul cat a pacatuit, nu a mai fost credincios...ca nu inteleg? Vad ca stabiliti cam multe sentinte, reguli, obligatii (deja pare foarte fortata si calculata rau treaba asta cu faptele bune care trebuie sa se vada)... Dar ia mai zi-ne si ce face Ortodoxia bun, ce lucruri frumoase ai vazut in ea, ce fapte bune, ce ti-a placut...ca prea ai o fixatie cu avorturile astea, care sunt intalnite si la tine in comunitate dupa cum se vede.. Poate poti enumera si ceva fapte bune ale credinciosilor ortodocsi...sa vad daca mai poti fi obiectiv, si nu numai instruit sa fii altfel decat trebuie?
|
||||
|
||||
![]()
Auzi Trice...dar "Biserica lui Hristos" l-ar fi dat afara pe Sfantul Petru...dapa ce ar fi gresit si a 3 a oara...pentru ca asta era deja o ultima instanta la adventisti, nu?
A ramas el demn de Biserica Apostolica in fata lui Dumnezeu, i s-a aratat oare vreo usa, vreun comitet, a fost retrogradat, a incetat sa mai fie Apostol...ca eu nu am vazut asa ceva in Biserica lui Hristos, sa dai afara oameni pentru ca nu tolerezi pacatul...si ca daca nu il dai afara, inseamna ca il tolerezi si trebuie sa ii dai dupace in loc de iertare si sustinere? Nu stiu ce sa zic, dar voi o tot dati cu pacatosul care trebuie sa nu mai pacatuiasca dom'le, nu mai e loc de alte discutii...si nici toleranta la voi, dar oare nu ar trebui sa intelegeti si ce inseamna Biserica lui Hristos, si sa parasiti erezia, ratacirea si inchipuirea? ![]() Singura erezia e cea care il face pe eretic sa se auto-excluda din Biserica, si asta numai pentru ca refuza Adevarul, si crede intr-o erezie...pe care ajunge sa o vada drept Adevar, atat...in rest lucrurile sunt asa cum le-a lasat Dumnezeu!
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|