Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.03.2010, 13:16:43
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus Vezi mesajul
De aici le va veni pieirea celor ce gândesc așa. Apoc. 3,17

Fals. Dacă toți ortodocșii ar respecta învățătura de cedință ortodoxă, ar fi foarte bine. Ar scădea criminalitatea, avorturile, tâlhăriile, etc. cu 80%..
Tu vorbesti intr-o tara majoritara Ortodoxa si spui asemenea lucruri despre ei.
Oare ce-or zice ortodocsii minoritari dintr-o tara cu majoritari NP? Sigur ca nimic n-au ce zice, ca acea tara o fi pe alta lume, nu pe asta.
Si NP fac avort...

Citat:
Iarăși fals. Liberarea de păcat o poate aduce doar renunțarea la el prin puterea conferită de Iisus și aceasta nu vine automat prin trecerea dintr-un cult în altul..
Asta este parerea cultului adventist.
Pt alti NP criticarea BO este o virtuti si se rasplateste de Domnul cu Raiul.

Citat:
Ar fi bine să-L lași pe Dumnezeu să judece toate cazurile, nu-I prelua tu din dosare că o să intri tu sub incidența urmăririi penale.
Dar tu crezi ca Domnu este singur cand judeca? Da, bine zici, ca voi NP nu sunteti ai Domnului, ca mai mari JUDECATORI ca voi nu exista.
Vechi 04.03.2010, 13:20:23
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Si atunci de ce mai trebuie oamenii sa se boteze la alte culte? Sa zicem ca eu am fost inainte musulmana sau whatever. M-am convertit la ortodoxie si m-am botezat la douazeci de ani, deci constienta fiind.

Si pe urma vreau sa trec la adventisti sau la alt cult: ma mai boteaza inca o data? Si daca da, de ce?
Trebuie sa te botezi cand treci din BO la NP, pt ca ei detin erezia de care BO habar nu are.
As intreba altfel, da is penticostal si trec la adventisti, trebuie iar sa ma botez?
Vechi 04.03.2010, 14:03:19
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Si atunci de ce mai trebuie oamenii sa se boteze la alte culte? Sa zicem ca eu am fost inainte musulmana sau whatever. M-am convertit la ortodoxie si m-am botezat la douazeci de ani, deci constienta fiind.

Si pe urma vreau sa trec la adventisti sau la alt cult: ma mai boteaza inca o data? Si daca da, de ce?
Dacă sincer vei trece la adventiști, vei cere tu însuți să fii botezată. Pun pariu ca la asta nu te-ai gândit.
Vechi 04.03.2010, 14:05:16
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Tu vorbesti intr-o tara majoritara Ortodoxa si spui asemenea lucruri despre ei.
Dragul meu, n-o spun numai eu. O spun rapoartele anuale ale Poliției.

Citat:
Oare ce-or zice ortodocsii minoritari dintr-o tara cu majoritari NP? Sigur ca nimic n-au ce zice, ca acea tara o fi pe alta lume, nu pe asta.
O fi pe altă lume cum zici. Nu știu o țară în lumea asta cu majoritate neoprotestantă, nici în SUA nu sunt majoritari neoprotestanții, ci protestanții.

Citat:
Si NP fac avort...
Ai statistici în acest sens? Că principiul (biblic) al neoprotestanților interzice această practică.

Citat:
Asta este parerea cultului adventist.
Pt alti NP criticarea BO este o virtuti si se rasplateste de Domnul cu Raiul.
Geony, n-aș băga mânan foc pt asta, și cred că nici tu. Să vedem ce vor zice alți neoprotestanți de pe forum.
Vechi 04.03.2010, 14:07:20
Banned

Implicit

Citat:
Trebuie sa te botezi cand treci din BO la NP, pt ca ei detin erezia de care BO habar nu are.
As intreba altfel, da is penticostal si trec la adventisti, trebuie iar sa ma botez?
Primești același răspuns.
Vechi 04.03.2010, 14:37:27
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Dragul meu, n-o spun numai eu. O spun rapoartele anuale ale Poliției..

Tanara adventista cu timisoreanul pe care la avut ca si client de dormitor iar apoi l-a omorat a fost oare trecut in rapoartele politiei?

Citat:
O fi pe altă lume cum zici. Nu știu o țară în lumea asta cu majoritate neoprotestantă, nici în SUA nu sunt majoritari neoprotestanții, ci protestanții..

Noi 100 de O, voi 10 NP.... la noi din ei 10 sunt criminali, la voi 1....NU ESTE EGALITATE.
Dar NP nu-s frati cu protestantii?

Citat:
Ai statistici în acest sens? Că principiul (biblic) al neoprotestanților interzice această practică..

Nu ca nu-s ginecolog, iar la ginecolog nu se cere pe langa datele personale si confesiunea din care faci parte.
Ortodoxia prin gura preotilor nu propovaduieste AVORTUL...pt o informare cu privire la purtarea Bisericii fata de cele ce fac avort informeaza-te:
http://www.crestinortodox.ro/carti-o...tul-81883.html
Vechi 04.03.2010, 14:43:35
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Stai liniștit (deși văd că deja ești agitat), nu e de genul celor prezentați pe Youtube în posturi rușinoase. Și pe când era preot ortodox avea o viață morală, nu bea, nu fuma și nu era homosexual.
Nu ma agit desi inca am dubii cu privire la cunostintele si intelegerea acelui preot a teologiei ortodoxe, in fine si Arie era ortodox si cu toate astea a fost eretic

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Vechi 04.03.2010, 14:47:34
danyel danyel is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În nici un caz n-am spus asta! Din Scriptură luăm tot ce ne poruncește și învață Dumnezeu.

Crezi că în sectele desprinse din ortodoxie e altfel?
Si care este etalonul dupa care sti ca ceea ce intelegi este cu adevarat voia lui Dumnezeu
acelasi lucru il zic si baptistii si iehovistii si mormonii

In ortodoxie importanta comuniunii liturgice in Biserica e de prin plan, nu putem acuza ortodoxia de faramitare dogmatica, cei cazuti din ortodoxie sut buni cazuti nu mai au nimic in comun cu ortodoxia

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Vechi 04.03.2010, 15:09:10
Banned

Implicit

Citat:
Tanara adventista cu timisoreanul pe care la avut ca si client de dormitor iar apoi l-a omorat a fost oare trecut in rapoartele politiei?
Tânăra aceea nu era adventistă, a fost o simplă "eroare" jurnalistică, în schimb studentul la teologie ortodoxă ce frecventa locul de amor tarifar cu pricina, chiar era...

Citat:
Noi 100 de O, voi 10 NP.... la noi din ei 10 sunt criminali, la voi 1....NU ESTE EGALITATE.
Dar NP nu-s frati cu protestantii?
Nu înțeleg ce bază de calcul folosești, poate mă dumirești.
Nu, NP sunt "nepoții" protestanților.

Citat:
Nu ca nu-s ginecolog, iar la ginecolog nu se cere pe langa datele personale si confesiunea din care faci parte.
Ortodoxia prin gura preotilor nu propovaduieste AVORTUL...pt o informare cu privire la purtarea Bisericii fata de cele ce fac avort informeaza-te:
http://www.crestinortodox.ro/carti-o...tul-81883.html
Dacă nci ortodoxia nu propovăduiește avortul, mă întreb de unde provin zecile de milioane de avorturi din ultimii ani în România?
Vechi 04.03.2010, 15:15:57
danyel danyel is offline
Senior Member

Implicit

Citat:

Dacă nci ortodoxia nu propovăduiește avortul, mă întreb de unde provin zecile de milioane de avorturi din ultimii ani în România?

Credeam ca de cand esti pe forumul ortodox ai invatat sa ai atata discernamant incat sa faci diferenta intre invatatura ortodoxa si pacatele oamenilor
si tu sti ca e absurda afirmatia "ortodoxia propovaduieste avortul"
Nu dar sa o luam logic
Lumea e libera, statul este laic , avortul este propovaduit pe toate canalele mass-media si sustinut ca o libertate a omului de a alege
Biserica este blamata fie din afara fie din interior,deci lucrurile nu-s tocmai roz

Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noi avem nou martir mihaiB Stiri, actualitati, anunturi 9 07.11.2012 19:51:45
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" Decebal Biserica Ortodoxa Romana 4 10.09.2012 21:07:28
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? mihailt Generalitati 14 02.11.2010 21:35:34
Avem Patriarh danyel Stiri, actualitati, anunturi 34 11.02.2009 22:03:42