![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Averile de bani nu le da Preasanta Treime ci Satana ca banii nascocirea Satanei sunt.
Vedeti ca Dumnezeu Iisus Hristos nu a avut nicio avere. Lui Dumnezeu Iisus Hristos ii bine place sa iei apararea celor prigoniti si sa mustri pe cei nemilosi (mustrarea adica vorbesti cu ei cand sunt de fata nu ii barfesti pe la spate.) Banii nu aduc fericirea si aceasta e foarte clar. Credeti ca puteti sa cumparati cu bani fericire sau bucurie sau pace sufleteasca sau intelepciune sau altele ca acestea? Nicidecum. Poti sa le obtii prin bani daca imparti cu smerenie la saraci milostenii. |
|
|||
|
|||
![]()
daca il prinzi ca a furat, du-te la Politie!
dar daca ii dai tu 100 de lei sa se roage pentru tine, mai bine du-te la Biserica. In rest.... are cine sa il judece. Sau esti tu Hristos? sau cum zicea cineva, esti de la DNA? De ce esti asa de invidios pe acel preot? "Sa nu doresti nimic din ce este al aproapelui tau". Tu? (Nu le vrei pe ale lui, ci unele ca ale lui, nu? :) ) Doamne iarta-ne! |
|
|||
|
|||
![]()
sunt nou pe acest forum dar dupa ce am citit tot ce au scris ceilalti am cate ceva de spus.. sunt ortodox si provin dintr-o familie care nu lipseste de la biserica nici o duminica.eu fiind mai tanar nu pot spune ca sunt atat de constant..dar am fost in multe biserici si am vorbit cu multi preoti calugari si "frati".cred ca mai multe persoane care posteaza pe acest forum desi au cunostinta de ceea ce se intampla ocolesc discutia si folosindu-se de cunostintele temeinice de religie cauta sa infiereze opiniile altor postatori care nu au aceeasi maiestrie in folosirea cuvintelor.desi se spune ca sunt cazuri izolate ..coruptia este omniprezenta in BOR la fel de mult ca in alte organisme nationale..si acesta este un adevar pe care nu al poate contesta nimeni..la fel cum nu poate contesta nimeni ca marea majoritate a preotilor vad parorhia ca pe o afacere..si se dau spagi grase pentru a deveni parorh la o biserica unde vin multi enoriasi..daca veti cere..voi da si exemple...la fel cum stim cu totii ca sunt foarte rare bisericile unde poti fi bagat in seama pentru o inmormantare sau botez daca nu ai bani suficienti..si iar pot da exemple..lucruri intamplate si mie..nu ma intereseaza de unde au facut ei bani.poate sunt foarte buni afaceristi..si administratori..ma deranjeza ca nu mai sunt langa oamenii pe care ar trebui sa-i reprrezinte..si nu sunt cazuri izolate..nu incerc sa desfac firul in patru si nici sa aflu de unde a facut avere un anume preot ..incerc sa cer o parere realista a voastra despre aceste lucruri..este adevarat..ca am vazut si lucruri care m-au miscat de-a dreptul..si au intarit credinta din mine..dar aceste fapte nu le-am vazut la oportunistii care sunt la 4 ace..si in masini scumpe..despre calugari si "frati"..este adevarat ca in mare parte este alegerea lor sa fie acolo ..o parte din ei provin din familii sarace..si au un trai mai bun la manastire..dar de ce trebuie ca cineva sa profite de ei..acei cineva fiind superiorii din aceeasi manastire care se presupune ca sunt indrumatorii si exemplele lor..aduna in numele bisericii averi fabuloase.care sunt folosite in mica proportie la ajutorarea nevoiasilor si in rest la huzurul personal..
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cate minciuni spui zilnic? | absolutep0wer | Generalitati | 22 | 19.06.2012 15:22:07 |
Cate kilograme de aur vedeti aici ? | cocacoc | Generalitati | 71 | 02.11.2011 09:42:00 |
Cate nume dam copiilor la Botez ? | cartib | Intrebari utilizatori | 9 | 15.01.2011 14:03:33 |
Dumnezeu cel ascuns in cate un vers... | inorog | Arta bisericeasca in general | 4 | 31.01.2010 22:49:41 |
|