Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.03.2010, 14:34:57
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
Iti zic eu cand a facut: niciodata! Caci si daca o facea, o facea ca sa se mandreasca si sa se simta deosebit, si atunci nu mai e primita la Dumnezeu!
Vai !, vai ce profund esti tu in gandire, dar mai ales intr-o simtire pioasa...
Si mai vad ca prezinta interes pentru tine atitudinea si gandirea mea de tip new age, de ma tot analizezi atat ! In locul tau nu as avea rabdare, de fapt, cu o gandire de tip new age nici nu ar fi de mirare, nu-i asa !
Mai omule !, revino-ti in fire ca s-ar putea sa dai pe laturi de atata precizie.
Vechi 08.03.2010, 15:21:31
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Vai !, vai ce profund esti tu in gandire, dar mai ales intr-o simtire pioasa...
Si mai vad ca prezinta interes pentru tine atitudinea si gandirea mea de tip new age, de ma tot analizezi atat ! In locul tau nu as avea rabdare, de fapt, cu o gandire de tip new age nici nu ar fi de mirare, nu-i asa !
Mai omule !, revino-ti in fire ca s-ar putea sa dai pe laturi de atata precizie.
Nu cred ca sunt profund, ti-am spus ce cred, ma bucur ca tu ai vazut profunzime dar ma si intristez. Gandirea ta prezinta interes pt mine la fel ca a oricui altcuiva.
Nimeni pe acest thread nu a spus ceva de new age si nu te-a acuzat de nimic, cred ca vorbesti cu entitati din lumi paralele. Nu am nici un fel de precizie din moment ce nu am tintit nimic. Iarta-ma daca parerile mele sunt ofensatoare. Nu mai vreau sa continui aceasta discutie.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cate minciuni spui zilnic? absolutep0wer Generalitati 22 19.06.2012 15:22:07
Cate kilograme de aur vedeti aici ? cocacoc Generalitati 71 02.11.2011 09:42:00
Cate nume dam copiilor la Botez ? cartib Intrebari utilizatori 9 15.01.2011 14:03:33
Dumnezeu cel ascuns in cate un vers... inorog Arta bisericeasca in general 4 31.01.2010 22:49:41