![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si mai vad ca prezinta interes pentru tine atitudinea si gandirea mea de tip new age, de ma tot analizezi atat ! In locul tau nu as avea rabdare, de fapt, cu o gandire de tip new age nici nu ar fi de mirare, nu-i asa ! Mai omule !, revino-ti in fire ca s-ar putea sa dai pe laturi de atata precizie.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nimeni pe acest thread nu a spus ceva de new age si nu te-a acuzat de nimic, cred ca vorbesti cu entitati din lumi paralele. Nu am nici un fel de precizie din moment ce nu am tintit nimic. Iarta-ma daca parerile mele sunt ofensatoare. Nu mai vreau sa continui aceasta discutie.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cate minciuni spui zilnic? | absolutep0wer | Generalitati | 22 | 19.06.2012 15:22:07 |
Cate kilograme de aur vedeti aici ? | cocacoc | Generalitati | 71 | 02.11.2011 09:42:00 |
Cate nume dam copiilor la Botez ? | cartib | Intrebari utilizatori | 9 | 15.01.2011 14:03:33 |
Dumnezeu cel ascuns in cate un vers... | inorog | Arta bisericeasca in general | 4 | 31.01.2010 22:49:41 |
|