![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Postările noastre devin din ce în ce mai lungi și mie asta nu îmi place. Îți dai seama cam ce postare ar trebui sa am pentru a răspunde la tot ce mi-ai scris? Prin urmare propun să discutăm un singur subiect într-o postare sau să găsim altă cale pentru a deveni mai scurte. În ce mă privește iau acum subiectul:
Citat:
Citat:
1. „Marea majoritate a popoarelor, Africa, India, peste jumate din Asia, Europa centrala, de est, Europa vestica” au participat sau au avut reprezentanți la evenimentul de la Rusalii. Evanghelia a ajuns la aceste popoare pentru că la acest eveniment apostolii le-au predicat evanghelia în alte limbi. 2. Apostolul Toma a fost în India și a predicat evanghelia băștinașilor prin darul vorbirii în limbi, apostolul Andrei a venit în Europa de Est și a predicat predicat evanghelia băștinașilor prin darul vorbirii în limbi, șamd. 3. Predicarea evangheliei prin darul vorbirii în limbi a fost făcută de către apostoli și la rusalii și mai târziu, prin vizitarea de către ei a zonelor geografice amintite. Iartă-mă dar nu am reușit să înțeleg clar care e poziția teologică pe care o susții: una din acestea trei de mai sus sau o alta. Vrei te rog să clarifici? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu încerc să fac față postărilor tale nici nu mă consider într-un concurs. Dacă aș fi desigur că aș pierde. Doar că nu cred că e o idee bună să discutăm multe subiecte deodată și să avem postări foarte lungi. Pe de o parte putem ajunge ușor la ceartă iar pe altă parte mai sunt și alții care citesc ce scriem noi și postările lungi sunt obositoare. Mie mi-a făcut plăcere să conversez cu tine și din partea mea doresc să continuăm. Dar dacă tu te-ai plictisit sau dorești să întrerupi, ce să zic, toate cele bune, multe binecuvântări. |
|
|||
|
|||
![]()
Raspunde la tot postul 320 si apoi o sa scriem cum vrei tu.Asta daca vrei sa mai conversam.
|
|
|||
|
|||
![]()
uuuh... mama ...marturisesc faptul ca dupa ce am urmarit o emisiune de-a lui luigi mitoi, unul din "mogulii" penticostalilor romani, am inceput mai in gluma mai in serios sa navighez pe siteul "bisericii" de unde isi ia salariul.
si dintr-una in alta am dat si de niste imagini care prezentau "vorbirea in limbi". ramai marcat. cel mai horror film e infoensiv in comparatie cu ce se intampla acolo.sunt tare curios ce ar spune un medic psihiatru |
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca esti subiectiv si exagerezi...asa...ca sa faci pe placul turmei...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
recunosc c-am exagerat ca sa fiu pe plac turmei. adevarul e ca in toate cultele sunt astfel de manifestari penibile in care multimea de ipocriti se da cu arama pe fata. li se pare lor ca daca se prefac un pic chiar sunt sfinti, desi peste tot se spune nu-i asa ca relatia cu Dumnezeu trebuie sa fie intima
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa e mai bine. :)
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
esti prea indulgenta
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|