Citat:
În prealabil postat de annajanette
m-am dus ieri la cineva care este pocait ptr ca de ceva timp am probleme de sanatate si desi am luat toti preotii la rand, biserici, manastiti, eu cautam niste raspunsuri. Persoana respectiva incepe se roga la Dl Hristos cu lacrimi in ochi ptr mine sa ma ajute adica parea sincera, il chema sa ma ajute si la un momenta a inceput sa vb o limba ciudata necnoscuta noua. La sfarsitul rugaciunii am intrebat-o ce limba este si mi-a spus una ingereasca si ca d efapt nu ea vb ci Dl Hristos si ea imi traducea.
Ce parere aveti?
|
Daca CEVA este de la Dumnezeu,atunci totul este LIMPEDE,nu bolborosit.Ce cauti asta gasesti....Nu sint eu cea mai in masura sa vorbesc,insa as vrea sa-ti amintesc ca SATAN are multe fete,si ...Stie Scriptura de de rost.Nu cunosc alta cale de rezolvare a problemelor decit: RUGACIUNEA cu POST si MILOSTENIE.Cu precadere,RUGACIUNEA PERSONALA,caci,in umila mea parere,CRED,ca nimeni nu-ti poate prezenta ,la Dumnezeu ,durerea ,mai bine decit o poti face tu.Dumnezeu este STAPINUL DARURILOR.Cere-i,si-ti va da.Ofera si tu ceva la schimb.Ceea ce poti la masurile tale.Apoi nu uita ca Hristos a zis,ZICE(si astazi,Scriptura citeaza,adica): " SI CIND STATI DE VA RUGATI,Sa CREDETI CA CEEA CE CERETI ,PRIN RUGACIUNE,VETI PRIMI!"(citat din memorie)...Iarta-ma ca m-am aflat in treaba pe aici.Dar dac ti-am fost de folos ma voi bucura....