![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Lacrimi, anna, rodica, pastrati ridicolul pentru voi, annajanette are nevoie de un medic bun, nu de babismele voastre. Dumnezeu o va ajuta sa-l gaseasca.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stiu eu un medic bun. de fapt cel mai bun de fapt SINGURUL BUN Are cabinet medical in orice Biserica ortodoxa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau de credinta in iubirea lui Dumnezeu care poate in orice clipa sa faca orice minune prin sfintii lui. Dar tu crezi ca este.. penibil? |
|
||||
|
||||
![]()
Sunt un om care m-am bucurat de toata dragostea lui Dumnezeu si daca i-am dat un sfat am facut-o cu responsabilitate simt civic, omenie si nu am folosit cuvinte otravite. Mai sectarilor, tare sunteti ridicoli si nesimtitori fata de o suferinta, stati la panda sa vedeti omul cazut ca sa puneti gheara pe el. Departe, hulitorilor!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Medicul adevarat, medicul crestin nu da nicio prescriptie, nicio reteta, fara sa se roage. Dar ce stii tu ce este asta? Pentru tine sunt "babisme". Tu du-te si adapa-te la izvorul ereziilor si lasa-i in pace pe ortodocsi sa ramana la izvoarele lor. Tatal minciunii abia asteapta sa-i mai vina cate un sectar sau cate unul amagit de un sectar. Tu ce bonus ai? ce primesti pentru 2-3 suflete amagite si duse de rapa? Almaris, nu crezi ca vei da socoteala? nu mie (Doamne fereste!), nu celor de pe forum, ci Aceluia care ne va "cerne" pe toti... Chiar nu te temi? Si diavolul crede si se cutremura - zice Scriptura. Dar nu se smereste. Tu ai de ales. Inca ai de ales. Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Babismele" noastre ar da roade daca ar exista si credinta.... Iar un doctor bun ar fi gasit in orice Biserica ORTODOXA daca L-ar fi cautat cu adevarat...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iarta-ma, n-am vrut sa fiu ironica...
|
|||
|
|||
![]()
Stiut este ca Bunul nu lasa pe nimeni din cei care-L cauta in adevar si cu inima curata.
Semne si minuni face cu fiecare dintre noi, cu atat mai mult cu cei care si-au deschis sufletul spre El, indiferent de alegerea de pana atunci. Parintii au o vorba:acolo unde s-a inmultit pacatul, prisoseste harul. Sau:cu cat este omul mai departe de Dumnezeu prin pacatele savarsite, cu atat El nu ezita sa faca mari minuni pt. a-l aduce pe om la calea Lui cea dreapta. Parintele Iosif Isihastul spune: "Mai intai a fost acea raza a chemarii lui Dumnezeu, care chiar si numai ea singura ne ajuta sa ne curatim. Dar ea inca nu era perceputa de simtirea mintii, deoarece acea lucrare dumnezeiasca nu era vazuta de nimeni, ci era numai simtita uneori in anumite stari ale trupului. Aceasta lucrare pricinuia agerime si intelegerea unor noime duhovnicesti, intristare si lacrimi precum si pomenirea si simtirea pacatelor savarsite. Nastea inca si dorinta pentru nevointe si contemplatii naturale si placute lui Dumnezeu, precum si cele care inveselesc foarte mult sufletul nostru. Dar nu vederea care se percepe cu mintea in lumina cea preastralucitoare, ca ceea de trei ori fericita, care ni se arata noua si care vine in adiere lina. Aceasta, ca o baie dumnezeiasca ce spala totul, curata mintea, iar intregului trup ii pricinuieste o desavarsita schimbare. Mintea inmoaie, ca sa spunem asa, inima si intareste in mare masura insusirile bune existente in mod firesc in trup. Iar aceasta schimbare daruieste o ravna fierbinte, lacrimi si dragoste nespusa pentru Domnul." ("Staretul Iosif Isihastul - Nevointe, Experiente, Invataturi" - Ed.Evanghelismos,2009, pag.265) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta si multa credinta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De fapt pare a fi chiar impotriva invataturilor lui Iisus Last edited by penticostalulmantuibil; 06.05.2010 at 21:06:14. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|