Citat:
În prealabil postat de anita
Daca ai cugeta mai profund ti-ai da seama ca sfantul are dreptate.
Ia gandeste ,incercand sa il ajuti de fapt te necajesti ca nu e cum trebuie ,judeci ,te gandesti mereu la asta ,ii impui felul tau de a vedea credinta.
Ne ajuta asta la mantuire?
Mai mult ne tulbura.
Si iti mai spun ceva.
Ai zis ca te intereseaza ca spun ceilalti penticostali daca vii la ortodocsi ,sau chiar nu se vor mai uita la tine.
In fata lui Dumnezeu la judecata noi vom fi singuri.Ei nu te vor ajuta cu nimic.
Ar trebui sa mergi duminica la o slujba la o biserica ortodoxa si vei vedea acolo traire si credinta.
Noi prin exemplul nostru ii ajutam pe ceilalti sa se schimbe ,incepand cu familia in primul rand.
Un ortodox practicant e bland ,smerit ,ingaduitor ,nu judeca.
Daca vii la ortodocsi ai sanse sa devii la fel.
Doamne ajuta !
|
Un penticostal, venind la mine pentru niste acte si vazandu-mi Biblia pe masa, m-a intrebat la sfarsit, foarte rusinat, daca nu as putea sa i-o imprumut, pentru ca el a citit o Biblie foarte veche si nu i se pare Biblia lui intocmai cu aceea. Ar vrea insa sa vada si cea ortodoxa cum e. Ideea e ca inainte sa plece m-a rugat si a insistat atat de mult sa nu spun o vorba sotului meu sau altui "frate" de-al sau... De ce, l-am intrebat. Voi impartiti Biblii peste tot, gratis si va asteptati ca noi sa le citim. De ce voi trebuie sa fiti rusinati pentru citirea uneia ortodoxe? (poate-mi raspunde penticostalulmantuit)