![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cam cati ani au trait? Acum as fi curios ce ar trebui sa facem efectiv, cum vezi tu lucrurile. O solutie pentru 50.000 caini sa zicem ca ar fi in toata tara. Sa fie lasati pe strazi? Sa fie adunati si inchisi in custi 2x2x1 (l/L/h) si sa traiasca acolo 5-10 ani? Sau poate ar trebui angajati si oameni sa-i scoata la plimbare zilnic? Sau cateva sute la un loc si lasati sa se manince reciproc? Ai fi de acord sa fie intretinuti 50.000 caini sau sa se hraneasca cat decat 50.000 familii sarace? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu se atacau deoarece ''se cunosteau'',erau toti cainii de la blocul meu.Au trait ultimii 2 inca zece ani.Ceilalti au murit intre timp,oricum nu erau toti tineri. Ca solutie vad sterilizarea.Decat sa-i vad haituiti pe strazi,prefer sa nu mai vad atatia caini.Intradevar conditiile din adaposturi sunt foarte proaste.Cred ca sterilizati,in cativa ani nu vor mai fi caini pe strazi.Solutia asta trebuia adoptata acum 10 ani.Au fost ucisi atunci si acum sunt inca pe strazi.Deci sterilizarea ar fi o solutie nedureroasa. Nu compara 50.000 de caini cu 50.000 de familii.Costurile nu sunt aceleasi. Si oamenii pot cere ajutor.Cainii,nu! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Timp in care oamenii ar ramane in continuare agresati. 2. Cum ramane cu proprietarii de caini? Pe ei nu poti sa-i obligi sa-i sterilizeze. Si ei au sa scoata mereu caini in strada. 3. Nu cred ca pe strazi vedem azi fantomele celor ucisi ci caini in carne si oase ![]() 4. Sterilizarea nu este mai umanitara decat uciderea lor. Este un abuz 90% asemanator Apropo, cred ca esti de acord ca ar trebui sterilizate doar femelele. ![]() 5.Nu vorbesc de intretinere totala. Sunt oameni foarte saraci, mancare de 200RON pe luna cat ar presupune intretinerea minimala a unui caine (zic eu) ar insemna ceva pentru ei. 6. Da, pot cere ajutorul, dar daca nu-i ajuta nimeni? Ca deh..nu sunt bani.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe mine ma costa cam 30 de lei pe luna.(300.000 lei vechi),nici decum 2 milioane pe luna fiecare caine.Astea sunt povestile fundatiilor ca costurile se ridica la 2 milioane.Un kg de oase costa 10 lei.Si le lungeam fierte cu orez,arpagic...Si painea veche de la brutarii este foarte ieftina. Normal ca daca se sterilizeaza doar femelele nu se vor mai inmulti. Si daca vrei sa stii am ajutat si persoane sarace.Oamenii care iubesc cainii nu inseamna ca sunt impotriva saracilor. Nu e nimeni obligat sa ingrijeasca caini vagabonzi,doar sa nu-i ucidem,asta zic! |
|
|||
|
|||
![]()
Probabil nu pui la cheltuieli deplasarile, timpul tau, costurile reale daca ar trebui sa faci rost de mancare pentru zeci de mii de caini nu 10, etc.
Pana la urma nu vii cu nici o solutie practica: trebuie sa facem asa, ar fi cam banii astia, cu cei care ajung in strada de la stapani facem asa, etc. Sau ce sa inteleg eu printre randuri e ca sterilizarea desi inumana o putem considera acceptabila, ca ar trebui sa-i sterilizam si sa-i lasam liberi pe la gunoaie si sa muste oameni cativa ani buni, nici o masura pentru cei care vor proveni in continuare de la stapani iresponsabili...? Oricum, departe de mine gandul ca ce ai fi facut TU e ceva rau. Daca mi-as permite as face si eu ca tine. Problema este ca la scara unei societati, nu se poate proceda in felul asta. Sau ia sa vedem, daca fiecare din cei care se declara mari iubitori de caini si sunt impotriva eutanasierii ar lua cate 10 caini in ingrijire, ei fiind totusi/cred cateva mii..problema s-ar rezolva foarte frumos si umanitar...nu? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Tiganii, eterna plaga romaneasca !!! | guardian knight | Generalitati | 20 | 30.08.2012 23:00:28 |
Cainii vagabonzi-eterna problema a romanilor !!! | guardian knight | Generalitati | 134 | 21.02.2011 20:07:32 |
Cainii,prietenii lui Lazar!... | 14carol06 | Generalitati | 0 | 05.02.2009 16:35:05 |
|