Citat:
În prealabil postat de SebastianD
OFICIAL ULTIMUL MEU POST PE ACEST FORUM
Oameni buni sa stiti si voi ca nu conteaza ce asculti atat timp cat nu te indeparteaza de Dumnezeu ! AscultAC/DC de vreo 4 ani de acum si ma duc la Biserica si imi continuii totodata randuiala mea crestina . si da , am 18 ani . De cate ori intru pe acest forum , prin diferite topicuri mai ales cu subiect de muzica ma SIMT JUDECAT INDIRECT ! De ce? ptr ca vad cum ii judecati pe altii ca vezi tu daca asculti ac/dc devii adept al satanismului si multe idei prostesti . Pot sa imi iau un tricou cu pentagrama pe mine , si nu ma schimb, nu are nici o importanta . Dar daca port tricou cu pentagrama pe mine si devin adept al satanismului sau ma schimb ca persoana , atunci da este rau . Deodata toti ati devenit niste sfinti si aratati cu degetului si judecati pe cei ce asculta genul asta de muzica . Asta ma intristeaza cel mai mult , ca voi vedeti raul in muzica , daca nu e muzica psaltica, mnu nu merge muzica pacatoasaaaaaa gataaa iadull te mananca ! Unde s-a dus iubirea de aproape ? dar nu lasa ca ala ascult rock de satanist . Sa va aduc aminte de schimbarea vietii al unui scriitor care mi-a ajuns la inima ? Danion Vasile oameni buni , ganditi-va ca un copil care il vedeti pe strada , ii raspundeti pe forum poate fi un Danion Vasile al viitorului...
Nu numai ca ascult muzica rock , dar si o cant ( la chitara da ) . Voi in loc sa aratati alternativa taiati si spanzurati , daca cineva asculta rock si sa spunem ca este indepartat de Biserica il puteti invata cum sa il descopere pe Hristos . dar voi nu , il condamnati mai tare ptr ceea ce este ,ptr muzica pe care o asculta . si el cum il v-a mai descoperi pe Hristos daca voi il tratatai cum il tratati .
Ce incerc sa subliniez este sa numai judecati tot ca niste mari sfinti , incercati sa le aratati o alternativa .
Sa zica o trupa versuri despre violenta , bautura sex etc...mai daca eu nu fac nici unu din lucrurile astea sau nu ma indeparteaza de Dumnezeu care e problema ?
Asa cum am promis v-a fi ultimul meu post , nu am sa mai raspund la viitoarele reply-uri , stiu la ce raspunsuri sa ma astept .
Dumnezeu sa va lumineze mintea tuturor !
|
Ei, chiar daca ai ales sa nu mai raspunzi...eu am sa scriu totusi ceea ce cred.
Nu afirm ca rockerii sunt satanisti, insa totusi rockerii impatimiti ajung si la asta, deci nu e o inventie, ci tine de informare totusi.
Nu or fi fiind satanisti, dar cantecele in care se vorbeste de Hell, si alte asemenea teme...mi se par revoltatoare pentru simplul fapt ca se autoplaseaza intr-o anumita tabara, si sunt foarte expliciti prin mesajul pe care intentioneaza sa il transmita.
Mie acest stil de muzica nu imi place, si as vrea sa cred ca nu imi impune cineva ce sa spun, ce sa cred, si ce preferinte sa am in materie...dar asta nu inseamna ca judec, ci ca asta e parerea mea...pe care rocker-ii nu au de ce sa nu o respecte, si deci...sa nu ma judece, cum ca as judeca..sorry!
Asadar, nu judec, si nu ai de ce sa te simti judecat de o sfanta...ci doar sa accepti si tu niste pareri...si banuiesc ca esti de fapt constient ca nu te poti astepta ca 99% din populatia sa prefere acest gen de muzica...zau asa!
Mie acest stil de muzica imi transmite ceva negativ, nu pot explica exact ce...dar imi da o stare proasta, o stare care nu imi face bine, si daca mai aud si de Hell, Satan...nici nu cred ca mai e nevoie sa mai adaug ceva in plus.