![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ascult rock, si nu am nimic. Sunt un copil normal, peste medie la note si purtare, ascult rock-ul dur, care probabil la multi de aici va parea insuportabil, dar melodiile sunt complexe din punct de vedere muzical si multe chiar geniale sincer nu imi plac linking park sau limp bisquit care mi se par asa melodii pentru adolescenti cu teme doar despre iubire (ca de altfel majoritatea melodiilor indiferent de genuri canta doar despre iubire sau despartiri sau singuratate te saturi la un moment dat).
Un exemplu de melodie metal, fara chitari dar evident se pastreaza acel iz de rock, este un pacat sa asculti asa ceva? http://www.youtube.com/watch?v=eqS35BHIrzw si uitati o melodie sa nu uitam din ce tara facem parte: http://www.youtube.com/watch?v=6ZhN0z8oy-w (are si legatura cu acest thread) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Bine, o fi trupa aia Apocalyptica buna la creat versuri, dar nu puteau sa cantece mai linistit, nu sa faca abuz de violoncel si sa se zbantuie ca descreieratii?
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu am auzit la un moment dat niste melodii de-ale lor, instrumentale, si mi s-au parut frumoase in alea cateva minute in care le-am putut asculta, dupa care am cautat si downloadat si eu cateva. Crezi ca le-am putut asculta prea mult? Nu...cand am incercat sa ascult, mi-au transmis o stare proasta, de agitatie, nervozitate...dupa care le-am deletat pe toate, si mi-am vazut de treaba. ![]() In concluzie rock-ul nu e pentru mine...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu am incercat sa inteleg, dar aceasta manifestare nu e normala, si nu prea are de-a face cu un echilibru interior, cu armonia...ci e un fel de exteriorizare ciudata, dar a ce anume?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Normal ca nu e firesc, dar no tineretul e foarte receptiv, el vrea senzatii tari... Daca vor senzatii tari sa citeasca psaltirea intre orele 2-4 noaptea.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oricum mie aceasta preferinta mi se pare ciudata, pentru ca rock-ul totusi vine la pachet si cu anumite manifestari, cu un anumit look, atitudine...deci nu se rezuma numai la ascultat niste racnete, sau dat din cap aiurea...eu asa cred.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din pacate, majoritatea lumii care asculta rock este in general inconstienta si ignoranta. Asculta mai mult de versurile din muzica decat de parinti sau alti oameni. Sa nu zicem ca toata muzica aceasta este indracita caci ar fi o minciuna. Sa dau cateva exemple. Uite o parte din versurile cantecului "Rime of the Ancient Mariner" (Rima Marinarului Antic) de Iron Maiden: "And the ship it sinks like lead into the sea (Si nava se scufunda precum plumbul in mare) And the hermit shrives the mariner of his sins. (Si pustnicul absolva marinarul de pacatele sale) The mariner's bound to tell of his story (Marinarul va trebui sa isi zica povestea) To tell this tale wherever he goes (Sa zica povestea oriunde merge) To teach God's word by his own example (Sa invete cuvantul lui Dumnezeu dupa propriul exemplu) That we must love all things that God made. (Ca trebuie sa iubim toate lucrurile facute de Dumnezeu)" Un alt exemplu ar fi "Dominion" de Sisters of Mercy: "Some day, some day, some day - Dominion Come a time Some day, some day, some day - Dominion Some say prayers Some say prayers (Unii spun rugaciuni) I say mine (Eu mi-o spun pe a mea)" Tot de Sisters of Mercy melodia "Flood I": "She says: nobody done no harm Grace of God and raise your arms (Indurarea lui Dumnezeu si ridica-ti mainile) She says: face it and it's a place to stay This, this is the way it was This, this is the way it is" Si inca un cantec care, interpretabil, este bun: "Hallowed be Thy Name" de Iron Maiden: "... When the priest comes to read me the last rites, (Cand vine preotul sa-mi faca ultimele ceremonii) I take a look through the bars at the last sights, (Ma uit printre bare la ultimele privelisti) Of a world that has gone very wrong for me. (A unei lumi care a devenit foarte gresita pentru mine) ... As the guards march me out to the courtyard, (Cand gardienii ma aduc afara in curte) Somebody cries from a cell "God be with you". (Cineva imi plange dintr-o celula "Dumnezeu fie cu tine") If there's a God then why does he let me go? (Daca exista un Dumnezeu, atunci de ce ma lasa liber?) -> ??? ... Mark my words believe my soul lives on. (Tine minte cuvintele mele, sufletul va dainui) Don't worry now that I have gone. (Nu te ingrijora acum ca am plecat) I've gone beyond to see the truth. (M-am dus dincolo, sa vad adevarul) When you know that your time is close at hand, (Cand stii ca timpul tau se apropie) Maybe then you'll begin to understand (Poate ca atunci vei intelege) Life down here is just a strange illusion. (Ca viata aici jos este doar o iluzie stranie) Yeah, Yeah, Yeah...Hallowed be Thy name (Da, Da, Da... Sfintit fie numele Tau) Yeah, Yeah, Yeah...Hallowed be Thy name (Da, Da, Da... Sfintit fie numele Tau) ..." Asadar, sunt si trupe / cantece care nu neaparat ne indeparteaza. Imagineaza-ti un zapacit dintr-asta care asculta doar death metal ca da peste o melodie care zice cate ceva de Dumnezeu. Pe unii s-ar putea sa-i puna pe ganduri...
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! Last edited by colaps; 19.05.2010 at 13:29:23. |
|
||||
|
||||
![]()
OFICIAL ULTIMUL MEU POST PE ACEST FORUM
Oameni buni sa stiti si voi ca nu conteaza ce asculti atat timp cat nu te indeparteaza de Dumnezeu ! AscultAC/DC de vreo 4 ani de acum si ma duc la Biserica si imi continuii totodata randuiala mea crestina . si da , am 18 ani . De cate ori intru pe acest forum , prin diferite topicuri mai ales cu subiect de muzica ma SIMT JUDECAT INDIRECT ! De ce? ptr ca vad cum ii judecati pe altii ca vezi tu daca asculti ac/dc devii adept al satanismului si multe idei prostesti . Pot sa imi iau un tricou cu pentagrama pe mine , si nu ma schimb, nu are nici o importanta . Dar daca port tricou cu pentagrama pe mine si devin adept al satanismului sau ma schimb ca persoana , atunci da este rau . Deodata toti ati devenit niste sfinti si aratati cu degetului si judecati pe cei ce asculta genul asta de muzica . Asta ma intristeaza cel mai mult , ca voi vedeti raul in muzica , daca nu e muzica psaltica, mnu nu merge muzica pacatoasaaaaaa gataaa iadull te mananca ! Unde s-a dus iubirea de aproape ? dar nu lasa ca ala ascult rock de satanist . Sa va aduc aminte de schimbarea vietii al unui scriitor care mi-a ajuns la inima ? Danion Vasile oameni buni , ganditi-va ca un copil care il vedeti pe strada , ii raspundeti pe forum poate fi un Danion Vasile al viitorului... Nu numai ca ascult muzica rock , dar si o cant ( la chitara da ) . Voi in loc sa aratati alternativa taiati si spanzurati , daca cineva asculta rock si sa spunem ca este indepartat de Biserica il puteti invata cum sa il descopere pe Hristos . dar voi nu , il condamnati mai tare ptr ceea ce este ,ptr muzica pe care o asculta . si el cum il v-a mai descoperi pe Hristos daca voi il tratatai cum il tratati . Ce incerc sa subliniez este sa numai judecati tot ca niste mari sfinti , incercati sa le aratati o alternativa . Sa zica o trupa versuri despre violenta , bautura sex etc...mai daca eu nu fac nici unu din lucrurile astea sau nu ma indeparteaza de Dumnezeu care e problema ? Asa cum am promis v-a fi ultimul meu post , nu am sa mai raspund la viitoarele reply-uri , stiu la ce raspunsuri sa ma astept . Dumnezeu sa va lumineze mintea tuturor !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu afirm ca rockerii sunt satanisti, insa totusi rockerii impatimiti ajung si la asta, deci nu e o inventie, ci tine de informare totusi. Nu or fi fiind satanisti, dar cantecele in care se vorbeste de Hell, si alte asemenea teme...mi se par revoltatoare pentru simplul fapt ca se autoplaseaza intr-o anumita tabara, si sunt foarte expliciti prin mesajul pe care intentioneaza sa il transmita. Mie acest stil de muzica nu imi place, si as vrea sa cred ca nu imi impune cineva ce sa spun, ce sa cred, si ce preferinte sa am in materie...dar asta nu inseamna ca judec, ci ca asta e parerea mea...pe care rocker-ii nu au de ce sa nu o respecte, si deci...sa nu ma judece, cum ca as judeca..sorry! Asadar, nu judec, si nu ai de ce sa te simti judecat de o sfanta...ci doar sa accepti si tu niste pareri...si banuiesc ca esti de fapt constient ca nu te poti astepta ca 99% din populatia sa prefere acest gen de muzica...zau asa! Mie acest stil de muzica imi transmite ceva negativ, nu pot explica exact ce...dar imi da o stare proasta, o stare care nu imi face bine, si daca mai aud si de Hell, Satan...nici nu cred ca mai e nevoie sa mai adaug ceva in plus. ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este sclavia un pacat ? | Viceroy | Morala Crestina | 42 | 23.02.2015 12:35:30 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
este pacat sa fac otoplastie? | sweety | Generalitati | 34 | 29.03.2009 00:38:55 |
|