Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.05.2010, 12:55:37
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nicu_win Vezi mesajul
Ascult rock, si nu am nimic. Sunt un copil normal, peste medie la note si purtare, ascult rock-ul dur, care probabil la multi de aici va parea insuportabil, dar melodiile sunt complexe din punct de vedere muzical si multe chiar geniale sincer nu imi plac linking park sau limp bisquit care mi se par asa melodii pentru adolescenti cu teme doar despre iubire (ca de altfel majoritatea melodiilor indiferent de genuri canta doar despre iubire sau despartiri sau singuratate te saturi la un moment dat).
Un exemplu de melodie metal, fara chitari dar evident se pastreaza acel iz de rock, este un pacat sa asculti asa ceva?
http://www.youtube.com/watch?v=eqS35BHIrzw
si uitati o melodie sa nu uitam din ce tara facem parte:
http://www.youtube.com/watch?v=6ZhN0z8oy-w (are si legatura cu acest thread)
Dom'le, atata timp cat nu are versuri violente, pacatoase, despre sex, bautura, satana sau alte porcarii ordinare poti sa asculti cat vrei, atata timp cat nu te indeparteaza de Dumnezeu.

Bine, o fi trupa aia Apocalyptica buna la creat versuri, dar nu puteau sa cantece mai linistit, nu sa faca abuz de violoncel si sa se zbantuie ca descreieratii?

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Vechi 19.05.2010, 13:02:17
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Dom'le, atata timp cat nu are versuri violente, pacatoase, despre sex, bautura, satana sau alte porcarii ordinare poti sa asculti cat vrei, atata timp cat nu te indeparteaza de Dumnezeu.

Bine, o fi trupa aia Apocalyptica buna la creat versuri, dar nu puteau sa cantece mai linistit, nu sa faca abuz de violoncel si sa se zbantuie ca descreieratii?
Hahaha, exact...nici eu nu inteleg de ce fac asa din cap!?

Eu am auzit la un moment dat niste melodii de-ale lor, instrumentale, si mi s-au parut frumoase in alea cateva minute in care le-am putut asculta, dupa care am cautat si downloadat si eu cateva.

Crezi ca le-am putut asculta prea mult? Nu...cand am incercat sa ascult, mi-au transmis o stare proasta, de agitatie, nervozitate...dupa care le-am deletat pe toate, si mi-am vazut de treaba.

In concluzie rock-ul nu e pentru mine...
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Este sclavia un pacat ? Viceroy Morala Crestina 42 23.02.2015 12:35:30
Este pacat? nicusor3 Intrebari utilizatori 50 03.02.2013 21:50:31
este pacat sa fac otoplastie? sweety Generalitati 34 29.03.2009 00:38:55