![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
ma deranjeaza la fel de mult cum va deranjeaza pe voi predarea evolutionismului
... nu mai mult |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
in primul rand ca de acolo te tragi si tu
iar in al doilea rand nu era vorba de maimuta
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si in al doilea rand daca nu era vorba de maimuta, nu era... |
|
|
|||
|
|||
|
Bravo, deci cu ceva tot ai ramas din ce zice teoria evolutiei . :)
|
|
|
||||
|
||||
|
am zis eu ca te tragi din maimuta?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Voi? |
|
|
||||
|
||||
|
Eu cred ca asta ar fi solutia ideeala.
Sa se creeze o materie, nu conteaza cum se numeste, unde sa se studieze toate teoriile importante cu privire la aparitia universului si a vietii. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Apropo, asta se poate face la ora de biologie. Insa majoritatea ateilor tind sa cred ca vor sa se auda doar punctul lor de vedere. UE a dat indicatii pentru "banarea" creationismului in scoli. Nu-mi zi ca asta este pozitia unui ateu echilibrat. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dar asta este parerea mea. Doar asa poti sa dai sanse omului sa creada in ce considera el mai bun. Poate sa se predea si la biologie. Dar sa se predea si in nou materie. Trebuie sa se prezinte lucrurile comparate. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Scoaterea Episclezei | adelin | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 14.02.2011 12:50:25 |
| Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 10.10.2010 19:56:58 |
| Predarea religiei in scoli | Mirean | Biserica Ortodoxa Romana | 229 | 05.10.2010 21:46:18 |
| Pastrarea religiei in scoli | laurschepsis | Generalitati | 15 | 22.11.2009 23:26:44 |
|
|